Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

27 Φεβ. 2015 - 09:04 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Χωρίς περιττά λόγια και ευχολόγια, από σήμερα και για τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις μια διαδικασία καταγραφής όλων των ανοιχτών μετώπων σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Αν δεν τα οριοθετήσεις δεν θα τα λύσεις ποτέ.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Πολύ θα ήθελες σήμερα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού σου και να συγκεντρώνεσαι με ευκολία στις υποχρεώσεις σου. Όμως δεν λειτουργεί το σύστημα: συνέχεια παρεμβάλλονται νέες πληροφορίες, εμπόδια, εκνευρισμένοι συνάδελφο, φίλοι με ερωτική απογοήτευση, δυσαρεστημένοι πελάτες... Ουφ, να φύγει και να μην ξανάρθει αυτή η μέρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Φίλοι και συγγενείς μπορούν να μπουν στην ίδια ζυγαριά; Φυσικά και ναι! Αφού και με τους μεν και με τους δε έχεις αφήσει ανεξόφλητα γραμμάτια και ανείπωτες αλήθειες. Όλους τους κρίνεις πλέον εκ του αποτελέσματος και σε κάποιους/ες καθόλου δεν θα αρέσει αυτό!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Δε θέλω να σε πιάσουν τώρα οι ανασφάλειες και οι ντροπές. Από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο πρέπει να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστεί με ένταση και πάθος τις απόψεις, τις επιλογές και τα θέλω σου απέναντι σε γονείς και φίλους που νομίζουν πως η ζωή σου είναι το παιχνιδάκι για ν' ασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους. Δεν μασάς λέμε!
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα και ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες το «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου» είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσεις. Διασκέδασε το αφού δεν μπορείς να τʼ αλλάξεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Το ερώτημα είναι ένα: θα καταφέρεις να κρατήσεις δυνάμεις και διάθεση από το πρώτο μισό της ημέρας (αυτό που θα περάσεις στη δουλειά) για να αφιερώσεις και λίγες ώρες το βράδυ στην κοινωνική σου ζωή; Για να δούμε τώρα που είσαι ψιλιασμένος/η!
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Όταν ακούς συνεχώς για λογαριασμούς, δυσκολίες, χρωστούμενα ή δανεικά, τράπεζες, κρίση κι άλλα τέτοια δαιμόνια, πως να μπορέσεις να αισιοδοξείς ρε γαμώτο; Για ποια πίστη και ποια διάθεση μπορούμε να μιλάμε; Έχεις δίκιο αλλά μήπως δεν είναι εκεί το βασικό σου πρόβλημα; Μήπως λείπει κάποιος/α που μπορεί να σου δώσει τις νύχτες καύσιμο για ν' αντέξεις τις μέρες σου; Κι άντε, αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να κατηγορείς το σύμπαν, τον αστρολόγο σου... Αν όμως είσαι;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Ε και τι να κάνουμε που σήμερα η επαγγελματική ζωή σου μοιάζει να στερείται ενδιαφέροντος ή που αισθάνεσαι να είσαι τόσο μακριά απʼ αυτό που θα σε έκανε χαρούμενο/η που θες να βρίσεις όποιον/α μοιάζει χαρούμενος/η; Θα υπάρχουν και τέτοιες μέρες…
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Αν κάποιος σου έλεγε: "Σήμερα δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά, θα πάμε σε ένα γυμναστήριο και θα χτυπάς τον σάκο του μποξ μέχρι να ξεδώσεις", όχι μόνο είχες πει το ναι, αλλά είχες ήδη πάρει το φάκελο με τις φωτογραφίες που θα κολλούσες πάνω στο σάκο για να έχει νόημα το παιχνίδι... Αλήθεια τώρα, θα σε ικανοποίηση η απομίμηση ενώ βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα πρόσωπα με σάρκα και οστά;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Το να αναπνέεις ελεύθερα και να μην δίνεις λογαριασμό για τη ζωή και τους στόχους σου ξεκινά με ένα πολύ απλό βήμα. Να ξεκαθαρίσεις στην οικογένεια σου πως πλέον μεγάλωσες και μπορείς να προσέχεις μόνος/η σου τον εαυτό σου. Ναι, το ξέρω, δεν σε ακούνε. Μήπως λοιπόν να τσακωθείς για αλλαγή μπας και το καταλάβουν;
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Προοδευτικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ασισθάνεσαι μια αυξανόμενη πίεση, μάλλον εξαιτίας των ευθυνών στη δουλειά σου ή κάποιων προθεσμιών που σʼ αγχώνουν. Οπότε ένα είναι το σύνθημα: Δούλεψε!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Τι παράξενο πράγμα που είναι η κυκλοθυμία. Στην αρχή της μέρας θα αισθάνεσαι πως όλος ο πλανήτης είναι εναντίον σου κι η ζωή μοιάζει σαν μια συμπαντική συνωμοσία για να ταλαιπωρείσαι. Και στο τέλος της; Δαιμονισμένη διάθεση να το πω; Αλλά πώς να την εκφράσεις; Για ψάξʼ το λίγο!