Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

02 Μαρ. 2015 - 09:31 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Δευτέρα 2 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, ακόμη και το να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι για να φας με την οικογένεια σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε μια μίνι πολεμική σύρραξη. Αν δεν μπορείς να δώσεις τόπο στην οργή ή να συγκρατηθείς, απλά μην παραστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, όλοι γνωρίζουμε πως η γλώσσα σου μπορεί να γίνει πιο καυστική και από καθαρό υδροχλωρικό οξύ. Οπότε σήμερα μην κάνεις μόστρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα γιατί κάτι που ξεκινά σαν αστείο μπορεί να καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ας κάνουμε μια διάκριση (ναι, από αυτές που σιχαίνεσαι): Υπάρχει ο γνήσιος ρομαντισμός και ο νοσηρός. Ο πρώτος είναι μια πραγματικότητα που ζεις όταν υπάρχει ο/η Άλλος/η που σε αγγίζει, σου μιλάει, σε προστατεύει, σου χαρίζει ηδονή. Ο τελευταίος είναι η φαντασίωση πως θα εμφανιστεί σαν κεραυνός εν αιθρία εκείνος/εκείνη που θα εκπληρώνει τα προηγούμενα. Καρκίνε, αξίζει να προσπαθείς στην πραγματικότητα και ας αποτύχεις (και πληγωθείς), παρά να απέχεις από αυτή.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, συνέχισε την προσπάθεια που κάνεις να βάλεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις αδιέξοδες ερωτικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών. Ναι, πάλι σε βλέπω να γυρνάς σπίτι σου μόνο για να κοιμηθείς λίγες ώρες... Τι; Κουράστηκες; Έλα! Δεν θέλω τέτοια τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ας πούμε πως ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και αισθάνεσαι το κρεβάτι σου πιο παγωμένο από ποτέ και τη ζωή σου να μοιάζει σαν να έχει πάρει όλες τις λάθος στροφές. Κι ας υποθέσουμε επίσης πως δεν βάζεις φρένο στη γλώσσα σου και με την παραμικρή τσιγκλιά (ακόμη και από οικείους σου) και ξεσπάς αδιακρίτως. Τώρα αυτό δεν είναι μια κάκιστη ιδέα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μερικές φορές είναι τόσο εύκολο να τσαντιστείς με κάποιον/α φίλο/η όσο και το να μετρήσεις ως το δέκα χωρίς να κάνεις λάθος. Αυτό συμβαίνει γιατί περιμένεις από αυτούς/ες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, αγνοώντας πως ίσως βρίσκονται σε χειρότερη θέση από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι μια από τις μέρες εκείνες που καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο προτέρημα είναι να γνωρίζεις απʼ έξω και ανακατωτά όλες τις εξόδους κινδύνου από το κτίριο της δουλειάς σου. Ξέρεις από πού να ξεφύγεις αν δεν αντέξεις και χιμήξεις στον προϊστάμενο/ σου απαιτώντας αίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια σου εδώ και μήνες να στριμώξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα σε κουτάκι σε μέγεθος κονσέρβας, βλέπεις πια πως δεν πετυχαίνει το εγχείρημα. Γεννήθηκες ένας/μια ρομαντικός/η της ζωής. Ζεις για το όνειρο όχι για την εξασφάλιση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Το σεξ είναι πιο απολαυστικό μετά από ένα καυγά. Αυτό μπορούν να το φανταστούν ακόμη κι οι παρθένοι (όχι το ζώδιο προφανώς…). Όμως αν πας να το χρησιμοποιήσεις σαν αντιπερισπασμό για να κρυφτείς πίσω από τα αληθινά προβλήματα της σχέσης, είναι το λιγότερο κοτσάνα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν σήμερα δεν είχες καμία συμβατική υποχρέωση, αν δεν έπρεπε να βρεθείς ξανά στην εργασία σου και να επιτελέσεις τις ίδιες μηχανικές κινήσεις, θα έμενες με μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας. Οι σειρήνες που ηχούν δυνατά Ιχθύ ακούγονται από την καρδιά σου που χτυπά τόσο δυνατά από λαχτάρα για γαλήνη. Τόσο που καλύπτει όλους τους ήχους της καθημερινότητας...