Επικαιρότητα:

Χρήστος Θηβαίος αποκαλύπτει: Με μεγάλωσε gay ζευγάρι

02 Μαρ. 2015 - 13:41 | Show Biz

Η οικογένειά του, η πρώτη δουλειά στο φούρνο του Πέτρου Φιλιππίδη και οι τρεις γάμοι.

Τον Χρήστο Θηβαίο φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΙ. Ο ερμηνευτής, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την οικογένειά του και τον τρόπο που μεγάλωσε, την πρώτη του δουλειά και τους τρεις γάμους του.

«Όλοι οι συγγενείς μου ήταν ηθοποιοί και μουσικοί. Ο πιο γνωστός της οικογένειας ήταν ο θείος μου, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο «πύραυλος» στις ταινίες με τον Θανάση Βέγγο. Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί μπουλουκιών. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος της λυρικής και μετά ερωτεύτηκε τη μάνα μου και μπήκε στο μπουλούκι. Γνώρισα μια μεγάλη οικογένεια. Είναι σαν να υπάρχουν δεσμοί αίματος, συνείδησης. Είναι συγγενής μου ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη, η Σόφη Ζαννίνου. Με μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι. Λόγω του ότι μέναμε σε κοινόβια, όπως το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα, έφτασα σε πολύ μεγάλη ηλικία για να συνειδητοποιήσω ότι είναι κοινωνικά κατακριτέο να έχεις ομοφυλοφιλική προτίμηση. Μου ήταν πάρα πολύ φυσικό», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στην πρώτη του δουλειά, λέγοντας «Πήγα στην Ιταλία να σπουδάσω φιλοσοφία γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να εμπλακώ στο χώρο του θεάτρου ή της μουσικής. Παρακαλούσα τον πατέρα μου να μου αγοράσει μία κιθάρα και τελικά μου λέει «αφού τη θέλεις θα πας να δουλέψεις για να την αγοράσεις». Πήγα να δουλέψω σε ένα φούρνο που ανήκε στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος σημείωσε «Έχω κάνει τρεις γάμους και τρία παιδιά. Τον μεγάλο μου γιο τον έκανα στα 38 μου, είναι 14. Είναι πολύ όμορφο γιατί τα παιδιά αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους».