Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

03 Μαρ. 2015 - 09:06 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τρίτη 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Οι γύρω σου ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν απαιτήσεις από εσένα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες από τα δικά σου όνειρα. Φυσικά κι η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια διαφορά όμως. Σήμερα μπορείς υιοθετείς με μεγάλη ευκολία τη τακτική της «μόνιμης ωτοασπίδας»: σου μιλάνε και δεν δίνεις σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορείς φυσικά να αναλωθείς σε ανούσιους καυγάδες με τους γονείς σου. Επίσης μπορείς να καταπιέσεις τον δυναμισμό σου και να κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Προσοχή δαγκώνει!» από το πρωί. Ή μπορείς να ανασύρεις τον ώριμο Ταύρο που κουβαλάς μέσα σου, να αδιαφορήσεις σε όλες τις προκλήσεις και να αφιερώσεις όσες ώρες μπορείς στην φροντίδα της διάθεσης σου. Για να σε δω!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μεγάλη προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις (και κυρίως τις επαγγελματικές συνεργασίες)! Εκρήξεις, εντάσεις ως και γκρεμίσματα ίσως είναι στο μενού τις επόμενες μέρες για πολλούς/ες Διδύμους! Α κι όλοι/ες ανεξαιρέτως προσέξτε τις λεξούλες που βγαίνουν από το στόμα σας γιατί κάτι μου λέει πως η ομιλία σας είναι ένα παρατεταμένο μπιπ (λογοκρισία)...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Κάνε τη χάρη στον αστρολόγο σου σήμερα. Μην μπλέξεις για 135η φορά αυτό το μήνα σε καταστάσεις τσακωμών, διαπληκτισμών και σωματικής καταπόνησης. Δώσε στον εαυτό σου την τρυφερότητα και την ηρεμία που του αξίζει. Άντε γιατί δεν θέλει και πολύ να σε πιάσουν πάλι τα στομαχικά σου και οι αϋπνίες!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Επειδή έχεις σχεδόν ξεχάσει ποιος/α είσαι, τι λες να ξανασυστηθούμε; Είσαι Λέων. Αυτό σημαίνει ότι για κανένα λόγο α) δεν κυνηγάς ανθρώπους που δεν δηλώνουν εξ αρχής ότι γουστάρουν την παρουσία σου και σέβονται την προσωπικότητα σου και β) δεν κολλάς σε καταστάσεις που αποπνέουν νωχέλεια, παθολογική ζήλια ή χειραγώγηση. ΟΚ? Χάρηκα για την γνωριμία λοιπόν! Από σήμερα ξεκίνα να κάνεις μια λίστα με αυτούς/ες που θα διώξεις απʼ τη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Η πρώτη αντίδραση μας, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και το βάρος του κόσμου πέφτει πάνω στους ώμους μας, είναι να προσπαθήσουμε να το μετακυλήσουμε σε κάποιον/α άλλο/η. Όταν αποτύχει αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Φίλος δεν είναι αυτός που θα μοιραστεί το βάρος μαζί μας, αλλά αυτός που θα μας ηρεμήσει, πριν το ξανασηκώσουμε. Ένα τέτοιο φίλο/Μια τέτοια φίλη χρειάζεσαι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένας/μια Σκορπιός είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το πρώτο λόγο στη δουλειά του/της. Για να αποκτήσει αυτό το δικαίωμα είναι ικανός/η να κάνει τα πάντα. Όμως αυτό το «πάντα» για έναν ανεξήγητο λόγο έχει μεταφραστεί στο να βγάζει δουλειά για 15 ανθρώπους και να δέχεσαι και όλες τις παρατηρήσεις. Δεν είναι παρανοϊκό; Από σήμερα ξεκινά άλλο τροπάρι, OK?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μερικές φορές πιστεύεις τόσο πολύ στην ελευθερία της έκφρασης και το σεβασμό της άποψης των άλλων, που σε προσβάλλουν, σε καταπιέζουν, σε κατηγορούν και δεν λες τίποτα. Για συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα σιγά σιγά με συγγενείς και φίλους. Πως; Με ένα «Δεν θα μιλάς για εμένα αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις πέραν κάθε αμφιβολίας αυτά που λες!» πως σου φαίνεται;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μερικές φορές για να καταλάβουν ο/η σύντροφος σου ή οι συνεργάτες σου πως δεν είσαι μια μηχανή ικανοποίησης όλων των αιτημάτων τους πρέπει να παίξεις σκληρό ροκ με τις προσδοκίες και τις φοβίες τους, χωρίς κανένα ενδοιασμό ή έλεος. Ο φόβος φυλάει τα ήμερα, δεν σου το έχουν πει;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Για κάποιον/α που βάζει την προσωπική του ελευθερία πάνω απʼ όλα, μπλέκεις ανησυχητικά συχνά με ανθρώπους (φίλους/ες, σύντροφο) που κάνουν κρα από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας πως ευχαριστιούνται τα παιχνιδάκια εξουσίας. Και τι κάνει ένας/μια συνειδητοποιημένος/η Υδροχόος σε τέτοιες περιπτώσεις. Όχι, το «αδιαφορώ» δεν είναι το σωστό ρήμα. Δοκίμασε καλύτερα το «επιτίθεμαι» από σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το σπίτι άδειο. Τα φώτα σβηστά. Μέσα στο σκοτάδι ακούγεται μια οργισμένη μπαλάντα και εσύ κάπου χαμένος/η, στο μεταίχμιο παρελθόντος και παρόντος. Μη γελιέσαι πως, αν είσαι έξω, τα φώτα αστράφτουν και έχεις καλή παρέα, θα νιώσεις διαφορετικά. Σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες εκεί έξω, εσύ παίρνεις στα σοβαρά την αγάπη και το μίσος.