Τρίτος γάμος για έλληνα λαϊκό τραγουδιστή!

06 Μαρ. 2015 - 15:19 | Show Biz

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που πριν από περίπου πέντε μήνες έγινε μπαμπάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτα που ήρθε στη ζωή του, το γιο του και το τι άλλαξε με τον ερχομό του. Επίσης αποκάλυψε πως πρόκειται το καλοκαίρι να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον Χρήστο Πάζη.

- Δημιούργησες μια σχέση, έκανες παιδί και κατάφερες να μην πέσουν πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας. Πώς το πέτυχες αυτό; 

«Ο γιος μου είναι το καλύτερο δώρο που έχει τύχει στη ζωή μου. Αυτός και η γυναίκα μου, κανένας άλλος. Δεν έβγαλα με την ντουντούκα το γεγονός, είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων» είπε στο Λοιπόν.


- Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος; 

«Ναι, μου ήρθε μπαμ! Είναι άψογη στη συμπεριφορά της η γυναίκα μου, στην κομψότητα, τη γλυκύτητα, την ευαισθησία της, έχει πολλά. Το παιδί το έφερε η ζωή»


- Το παιδί ήταν επιδίωξη σας;
 «Όχι, μας ήρθε εντελώς ξαφνικά, είναι το παιδί του έρωτα»

- Θα παντρευτείς;
 
«Θα παντρευτώ, βέβαια, λέμε το καλοκαιράκι»

- Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός; 

«Θρησκευτικός γάμος, βέβαια. Τη βάφτιση θα την κάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, να είναι πιο ζεστός ο καιρός για τον μικρό, θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Αλέξανδρος»


- Παρόλο που έχεις κάνει δύο γάμους παλαιότερα, δεν φαίνεσαι να «φοβάσαι» το τρίτο στεφάνι.

«Όχι, γιατί να φοβηθώ; Ο άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται το γάμο. Κάποια «λάθη» στη ζωή μου δεν σημαίνει ότι τη σταματάνε. Προχωράω μπροστά».