Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

19 Μαρ. 2015 - 09:02 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η ζωή χωρίς τον έρωτα μοιάζει σαν μια συμφωνική ορχήστρα χωρίς κρουστά: η μελωδία σίγουρα θα σε μαγεύει και τα πόδια σου θα χτυπούν ρυθμικά στο πάτωμα, όμως θα απουσιάζει αυτή η έκρηξη που μπορεί να εκτινάξει από τη θέση σου. Τις επόμενες μέρες οι πιθανότητες να γίνεις στόχος του ερωτικού ενδιαφέροντος κάποιου/ας εκεί έξω είναι αυξημένες. Μια συμβουλή: μην δείχνεις πόσο ανάγκη έχεις να νιώσεις ερωτεύσιμος/η, είναι η συνταγή της καταστροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Καλέ μου/Καλή μου Λέοντα! Μήπως έχεις σκεφτεί πως το επόμενο λιμάνι ίσως είναι πιο όμορφο από αυτό που περιμένεις κάτι μήνες να μπεις; Άσε που δεν θα σε έχει και στην αναμονή ο λιμενοφύλακας... Ναι, για τα ερωτικά σου μιλάω! Για σκέψου το σοβαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Εσύ κι αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα με οικονομικές εκκρεμότητες και σχέσεις/συνεργασίες που ακροβατούν ανάμεσα στην ευτυχία και τη συντριβή. Όμως την ίδια στιγμή είσαι τόσο μουδιασμένος/η και αδύναμος/η για την ώρα να δράσεις που τα νεύρα σου πετάγονται λες και έχεις πιει δέκα καφέδες (που μπορεί και να μην είναι σχήμα λόγου). Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και μην ορμήσεις σε κανένα Χριστιανό χωρίς να φταίει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, σήμερα μπορείς στο εργασιακό σου χώρο να είσαι και επιμελής σε σημείο που σε μπερδεύουν οι συνάδελφοι σου για τον απουσιολόγο της Γ' Λυκείου και αυστηρός/η στα λάθη που παρατηρείς γύρω σου και να επιμένεις φασιστικά σχεδόν να λειτουργούν όλα ρολόι. Όμως δεν είναι χαζό να φέρεις την καταστροφή αν κάτι στραβώσει έστω και λίγο. Δεν είσαι Παρθένος μωρό μου, μην το ξεχνάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ότι είσαι ο νούμερο ένα στόχος για όλα τα πληγωμένα παιδιά που μεγάλωσαν και αναζητούν στο κρεβάτι σου την αγάπη που στερήθηκαν, είναι πια τόσο γνωστό όσο και το Πυθαγόρειο θεώρημα. Όμως είναι και το μόνιμο ξυράφι που σε χαρακώνει γιατί μόλις θεραπεύσεις τα παιδιά, αυτά θέλουν να τρέξουν μακριά σου. Συνεχίζεις κάθε φορά, κάθε φορά έχοντας χάσει ένα κομμάτι σου...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μακάρι να μπορούσε κάποιος να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην ψυχή ενός/μιας Τοξότη. Μακάρι να αποδιδόταν με λόγια αυτό το κράμα ελευθερίας - προσδοκίας - απογοήτευσης που εναλλάσσονται σε όλα τα γεγονότα και τις σχέσεις της ζωής σου. Δεν είσαι άπιστος/η, δεν είσαι κακός/ή, απλά αναζητάς μια ένωση πέρα από τον έρωτα. Ζητάς το απόλυτο. Γι' αυτό και όταν είσαι μόνος/η, νιώθεις σαν τον πιο μοναχικό άνθρωπο στο σύμπαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το δίπολο υλική χρήμα – Υδροχόοι είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αντιφάσεις που έχει σκαρφιστεί το σύμπαν. Μάλλον ενδιαφέρουσα για εμάς που είμαστε απ' έξω. Γιατί για εσένα μοιάζει σαν ιδανική παγίδα: θεωρείς ότι είναι ανούσιο μπροστά στις γνώσεις και τα πιστεύω σου, κι όμως στην καθημερινότητα σου το κυνηγάς και δεν ανέχεσαι να μην το διαθέτεις σε επάρκεια. Μήπως το χρειάζεσαι τελικά σε τόση ποσότητα για να πολεμάς μετά τον εαυτό σου; Χμ... Μήπως;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η πηγή της δημιουργικότητας και της αυτοκαταστροφής σου, αυτό που σε κάνει να γοητεύεις και απωθείς με την ίδια ένταση τους ανθρώπους, είναι πως ότι κι αν επιτυχείς, όσα μπράβο κι αν συλλέξεις, ποτέ δεν θα είσαι ικανοποιημένος/η από τον εαυτό σου. Και όσο περισσότερο δεν ικανοποιείσαι, τόσο αποζητάς το υπέρμετρο από τη ζωή και τις σχέσεις... Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό. Σήμερα αυτή η εσωτερική πραγματικότητα σου σε τέμνει σαν χαρακιά από πάνω ως κάτω.