Επικαιρότητα:

Οι 5 χρήσεις της μαγιονέζας που δεν μπορείς να φανταστεί

19 Μαρ. 2015 - 09:16 | Συμβαίνει γύρω μας

Μαλακώνει τις παρανυχίδες και τα πετσάκια Αν δεν έχεις χρόνο για ένα κανονικό  μανικιούρ βούτηξε απλά τα νύχια σου σε ένα μπολ στο οποίο έχεις βάλει μαγιονέζα για 5-10 λεπτά. Ξέπλυνε τα με ζεστό νερό και είσαι έτοιμη. 

Αφαίρεσε τους λεκέδες από νερό Με το που θα πέσει λίγο νερό σε ξύλινα έπιπλα βάλε δυο κουταλιές της σούπας  μαγιονέζα πάνω στο λεκέ, κάλυψε με μια πετσέτα και πίεσε. Άφησε την πετσέτα για καναδυό ώρες και έπειτα καθάρισε με ένα καθαρό πανί. 

Ξεσκόνισε τα φυτά του σπιτιού Αυτό αποτελεί μυστικό των ανθοπωλών και τώρα το ξέρεις και εσύ. Βάλε λίγη μαγιονέζα στα φύλλα τους και καθάρισέ τα με ένα καθαρό πανί. Θα δείξουν αμέσως υγιεί και πεντακάθαρα. 

Σώσε το δείπνο Αν θέλεις να φτιάξεις κοτόπουλο πανέ όπου χρειάζεται αυγό και δεις τελευταία στιγμή ότι έχεις ξεμείνει από αυγά μπορείς απλά να στρώσεις πάνω στο κρέας λίγη μαγιονέζα, να βάλεις από πάνω την τριμμένη φρυγανιά και να τηγανίσεις κανονικά. 

Ξεκόλλα αυτοκόλλητα Για να ξεκολλήσεις αυτοκόλητα ή ετικέτες που δεν βγαίνουν με τίποτα μπορείς απλά να ρίξεις λίγη μαγιονέζα πάνω, να την αφήσεις για μερικά λεπτά και να την καθαρίσεις με μια πετσέτα.