Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

25 Μαρ. 2015 - 09:38 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τετάρτη 25 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Θες να τα πεις έξω απʼ τα δόντια σε μερικούς συναδέλφους ή σʼ έναν/μια φίλο/η; Έχεις παράπονα, προβλήματα ή διαφωνίες με τον/την σύντροφο σου; Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα με επικοινωνία και όχι εκσφενδονισμό αντικειμένων…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται:1) Να κάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενο/η ακόμη και αν αυτό απαιτεί να αποτραβηχτείς από την παρέα, 2) Άφθονο σεξ (αν έχεις παρτενέρ) ή άφθονα χάδια (αν θες να τον/την ρίξεις). Και απαγορεύεται: Να επιχειρήσεις σημαντικές συζητήσεις με γονείς ή/και τον/την σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

«Ναι, ρε φίλε/ρε κοπελιά! Σήμερα θέλω όταν μιλάω να με ακούς και να σκέφτεσαι λίγο τα λόγια που περνάν απʼ τʼ αυτάκι σου!». Με απλά λόγια, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις/θέσεις/στάσεις σου στους άλλους (είτε λέγονται συνάδελφοι, είτε οικογένεια, είτε προϊστάμενος/η) το κάνεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σε έπιασε κι εσένα αυτές τις μέρες η παρόρμηση να εκλογικεύσεις το συναισθηματικό σου περιεχόμενο και να σκέφτεσαι πως μια χαρά θα τα βγάλεις χωρίς δακρύβρεχτες αναμνήσεις. Και πάνω που έλεγες ότι το έχεις, έρχεται η σημερινή μέρα και πάμε πάλι από την αρχή! Ρε να μην ξεκολλάει το μυαλό…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, αν στη μάχη μεταξύ διάθεσης και αρνητικών σκέψεων κερδίζουν πάντα οι δεύτερες, τότε εσύ προκοπή δεν θα δεις κι ο αστρολόγος σου θα γίνει γραφικός γράφοντας τα ίδια και τα ίδια! Βγες έξω στον κόσμο με αέρα και μην τα κλωθογυρίζεις στο κεφάλι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουμε πως, όσο περισσότερο πρόθυμος/η δείχνεις να μπαλώνεις τρύπες άλλων, τόσο πιο πολύ θα σ' εκμεταλλεύονται. Κοίτα τη δουλειά σου κι άσε τους άλλους/τις άλλες να κουρεύονται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, σήμερα επιτρέπεται να καυχιέσαι για την εργατικότητα σου και να νιώθεις υπερήφανος/η που ανταπεξέρχεσαι ακόμη σε όλες σου τις ευθύνες. Όμως δεν θα το διατυμπανίσεις. Γιατί; Γιατί ξέρεις πως είναι χαρακτηριστικό των γνωστικών να μην καυχιούνται για τις νίκες τους μόνοι τους, αλλά να περιμένουν τον έπαινο απʼ τους γύρω τους…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις το χατίρι του/της συντρόφου σου και να διασκεδάσετε εκεί που θέλει εκείνος/η... 2)... χωρίς έπειτα στο σπίτι να τον τιμωρήσεις με λάντζα μιας εβδομάδας... 3)... ή να του/της στερήσεις το σεξ σου. Και απαγορεύεται: Να βρεις τον/την πρώτο/η τυχαίο/α που θα βρεις και να ζήσεις όλο αυτό το σενάριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, για πάρε κανένα φίλο/η αγκαζέ και βόλταρε, χαλάρωσε, διασκέδασε, φλέρταρε σήμερα, γιατί δεν το έχεις και σε τίποτα, με τόσο ρεαλισμό τελευταία, να πέσεις σε κατάθλιψη. Και δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό… Τον Πλούτωνα τον αφήσαμε πίσω μας χρόνια τώρα, ναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ελπίζω να ξεκαθαρίσεις νωρίς νωρίς σήμερα πως δεν είσαι σε φάση για να σε πιέζουν με υπερβολικές απαιτήσεις στη δουλειά και πως χρειάζεσαι πιο ήπιους τόνους για να λειτουργήσεις. Αν δεν το κάνεις, απλά αισθάνομαι οίκτο για εκείνον/η που θα σε φτάσει στα όρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.