Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

26 Μαρ. 2015 - 09:10 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 26 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το παίζεις Ταύρος νέος/α και μόνος/η ψάχνει για ευκαιρίες διασκέδασης, εκτόνωσης ή περιπέτειας, τι θες εδώ να διαβάζεις ημερήσια αστρολογικά tips; Τσακίσου βγες έξω και πέρνα καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσεις μερικούς/ες σήμερα μέσα στο σπίτι (είτε λέγονται συγγενείς, είτε σύντροφος). Δεν γουστάρεις προβληματισμό και ανούσια κουβεντούλα σήμερα ρε παιδί μου! Όταν η ενέργεια τσακίζει κόκκαλα, το σπίτι είναι φυλακή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι υπέροχα με την μοναδική σου ικανότητα να ανασύρεις όποτε θες προσωπικούς μηχανισμούς άμυνας και να κλείνεις έξω από το μυαλό και την ψυχή σου όσους/ες έχουν τη τάση να σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Κράτα γερά!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, γίνεσαι αφόρητα γοητευτικός/η όταν εκνευρίζεσαι. Μήπως κάποιος/α σήμερα, με το να σε εκνευρίζει, προσπαθεί να σε φλερτάρει, ε; Μήπως;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, καταλαβαίνεις πως σε όσο λιγότερες συζητήσεις αναλωθείς στη δουλειά, τόσο περισσότερο γρήγορος/η και συνεπής θα είσαι στις υποχρεώσεις σου. Και σήμερα ειδικά δεν θες να χαραμίσεις ούτε μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου σαν υπερωρία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Έλα λέμε! Ξεκόλλα! Δώσε ένα τέλος και γρήγορα σʼ αυτό το ακατανόητο κράμα θλίψης/εγκλωβισμένης οργής που αρχίζει να σε κατακλύζει για τις ανθρώπινες σχέσεις! Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι αλλαγή παραστάσεων, κάνε στο εαυτό σου ένα δώρο και φύγε μακριά από την πόλη για λίγες μέρες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν' το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που είναι τόσο εύκολο να ξεσπάσεις τα νεύρα και την ένταση σου στους λάθος ανθρώπους (συνήθως είναι αυτοί που έχεις πιο κοντά στην καρδιά σου) που θα ήταν προτιμότερο να ανασύρεις άμεσα τον αμυντικό σου μηχανισμό για να τη γλιτώσεις: φύγε μακριά, είτε για μια ώρα είτε για μέρες. (Κι αν θες παρέα, καλοδεχούμενη…)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, αν χθες ήσουν υπερβολικά επιθετικός/η σʼ όποιον προσπαθούσε να χαλάσει τη διάθεση σου ή να ωραιοποιήσει τη ζωή σου, σήμερα η στάση σου είναι πολύ πιο παγωμένη κι αποστασιοποιημένη. Άσε τους/τις να σκούζουν λέμε! Γίνονται σχεδόν διασκεδαστικοί/ες στο τέλος…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, σήμερα έχεις ανάγκη μόνο από τον εαυτό σου. Ιδανικά θα έμενες σπίτι σου, θα αφιέρωνες χρόνο για να χαλαρώσεις το σώμα σου και το μυαλό σου και θα άφηνες έξω από την πόρτα όλα τα προβλήματα των διαπροσωπικών/οικογενειακών σχέσεων. Αφού αυτό θες γιατί δεν το κάνεις μετά τη δουλειά;