Επικαιρότητα:

Γολγοθάς για τον Θανάση Κομνηνό

27 Μαρ. 2015 - 08:49 | Show Biz

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει τον τελευταίο καιρό ο Θανάσης Κομνηνός, λόγω τροχαίου δυστυχήματος, από το οποίο ο γιος του, αν και τραυματίστηκε σοβαρά, ευτυχώς βγήκε ζωντανός. 

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παιδιού του, που νοσηλεύτηκε στην Εντατική του ΚΑΤ και σήμερα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ο 20χρονος νεαρός έχει υποστεί ωστόσο μεγάλο σοκ και χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, αφού στο δυστύχημα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος σκοτώθηκε ο κολλητός φίλος του, ο οποίος ήταν συνοδηγός.

«Το τροχαίο συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες σε κεντρικό δρόμο στους Θρακομακεδόνες, όπου μένει ο Θανάσης Κομνηνός, με το αυτοκίνητο να βγαίνει εκτός οδοστρώματος και να πέφτει πάνω σε ένα κτίριο» εξηγεί στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη και προσθέτει: «Μέσα στο όχημα, εκτός από τον Γιώργο και τον άτυχο φίλο του, βρισκόταν κι ακόμα ένας κολλητός τους, που καθόταν στο πίσω κάθισμα κι ευτυχώς βγήκε κι εκείνος ζωντανός. Ηταν ένα γεγονός το οποίο συγκλόνισε συγγενείς και φίλους της οικογένειας του τραγουδιστή και των άλλων δύο αγοριών, αφού δυστυχώς ένα νεαρό παιδί έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο».

O Θανάσης Κομνηνός συγκαταλέγεται στους καλούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του '80, με σημαντικές δισκογραφικές δουλειές όπως ο δίσκος «Λαϊκά και πάσης Ελλάδος», τον οποίο υπέγραψε ο Τάκης Σούκας.

Το 1984 γνώρισε την αποθέωση με το άλμπουμ «Και μαζί και μόνος», στο οποίο συμμετείχε η Ελένη Βιτάλη, με το ομότιτλο τραγούδι να είναι μέχρι σήμερα το πιο χαρακτηριστικό της καριέρας του.

Μεγάλη επιτυχία 

Εκτός όμως από την Ελένη Βιτάλη, ο Θανάσης Κομνηνός έχει κάνει ντουέτο και με τη Λίτσα Διαμάντη, στον δίσκο της με τίτλο «Πυρετός», που κυκλοφόρησε το 1988. Το κομμάτι που τραγούδησαν μαζί οι δύο καλλιτέχνες ήταν το «Αναγκάζομαι», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία εκείνη την εποχή.