Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

31 Μαρ. 2015 - 09:05 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τρίτη 31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Όσο περισσότερο λογικός/ή είσαι και κρατάς αποστάσεις ασφαλείας από την τρέλα των συναδέλφων σου (ή μερικών συγγενών σου), τόσο η ζωή φαίνεται να στέλνει περισσότερους/ες τρελούς/ες κι αλλοπαρμένους/ες προς το μέρος σου! Όχι άλλο κάρβουνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Και να θες νʼ αγιάσεις σήμερα, θα φροντίσουν να βρεθούν μερικοί καλοθελητές μέσα στον εργασιακό σου χώρο να σου σπάσουν τα νεύρα. Καιρός να δοκιμάσεις τον νέο τρόπο προσέγγισης/αντιμετώπισης που προσπαθείς να υιοθετήσεις τελευταία: ευγένεια τέλος - τώρα αρχίζει η άμεση επίθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Τι θα έλεγες να πάρεις μια ανάσα σήμερα; Να προσέξεις λίγο το σώμα σου και νʼ ανακτήσεις δυνάμεις; Δεν λέω, αν περνάς γενικά καλά αυτές τις μέρες έχεις κάθε λόγο να μην κάνεις συντήρηση δυνάμεων. Όμως σκέψου πως στο παρελθόν η καθημερινή επανάληψη εξόδων/διασκεδάσεων/κοινωνικότητας στο τέλος σε έκανε να βαριέσαι. Γιʼ αυτό σου λέω, χαλάρωσε λίγο, μην πάθουμε πάλι τα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ίσως μετά από μερικές εβδομάδες να αναφερόμαστε στη σημερινή μέρα σαν «την μέρα που οι Παρθένοι άρχισαν να γίνονται πιο διαλλακτικοί». Πολέμησες, τσακώθηκες, φουρτούνιασες το μυαλό σου όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα θες επιτέλους και μια περίοδο ειρήνης. Εντάξει, σήμερα θα σε προκαλούν να επιστρέψεις στον γνώριμο τσαντισμένο εαυτό σου, αλλά και πάλι δεν θα σου βγαίνει με τόση φυσικότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αντί να αναρωτιέσαι «Ως πότε θα ξεγελάω την ερωτική μου πείνα με ανούσιες κοινωνικές εξόδους με φίλους/ες;», απλά βγες έξω και πέρνα καλά! Ο έρωτας δεν έρχεται ποτέ ούτε πιο νωρίς, ούτε πιο αργά! Έρχεται πάντα την ώρα που είσαι έτοιμος/η (έλα, αυτές είναι γνώσεις Ζυγών επιπέδου πρώτης δημοτικού!).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Έχω την αίσθηση πως ακόμη κι αν δεν έγραφα σήμερα το tip του Σκορπιού κανείς/καμιά Σκορπιός δεν θα νοιαζόταν. Όχι γιατί σου είναι γενικά αδιάφορα (ελπίζω…), αλλά γιατί έχεις μπει σʼ ένα μονοπάτι εξέλιξης/μεταλλαγής/μεταστροφής της κοινωνικής σου ζωής, που ελάχιστα σε ενδιαφέρουν οι προειδοποιήσεις κάθε είδους. Όταν το ένστικτο ξυπνά, τίποτα δεν μπορεί να σʼ ανακόψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να επιθυμείς διακαώς να κλειστείς σε ένα σπίτι, με καλούς φίλους για παρέα, delivery και ταινίες ή επιτραπέζια. Είναι αλήθεια πως σε έχει κουράσει η βαβούρα του έξω. Το βασίλειο σου για λίγη περισσότερη ανθρώπινη ζεστασιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όταν πιάνουν τον/την σύντροφο σου ή τους στενούς σου συνεργάτες η κυκλοθυμία τους, τότε γίνονται με ένα μαγικό τρόπο η απόλυτη παραφωνία της ζωής σου. Και σε πιάνουν κάτι αμφιβολίες για το πόσο θα τους αντέξεις ακόμη...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ίσως αντί για tip θα έπρεπε να κάνω ένα γκάλοπ ανάμεσα στους/στις Υδροχόους πως θα βιώσουν το επόμενο τριήμερο, ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα. Μερικοί θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά σαν μην υπάρχει αύριο. Άλλοι/ες θα κλειδαμπαρώσουν έναν/μια special one στην κρεβατοκάμαρα και θα κάνουν μέρες να δουν το φως του ήλιου. Μερικοί/ες ίσως και να αρχίσουν τα αλόγιστα έξοδα. Κοινός παρανομαστής ένας: όλα γίνονται με ένταση/πάθος/εμμονή/υπερβολή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το να επενδύεις συναισθηματικό περιεχόμενο στη δουλειά σου είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις – είναι μέρος της φύσης σου. Γιʼ αυτό, μέρες σαν τη σημερινή, που οι φοβίες και η συναισθηματική φουρτούνα στην καρδιά σου θεριεύουν, πέφτεις με τα μούτρα και δουλεύεις μέχρι ολοκληρωτικής εξάντλησης. Ο αστρολόγος σου ανησυχεί παρόλʼ αυτά...