Επικαιρότητα:

Σε ποιον μοιάζει το μωρό της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου

31 Μαρ. 2015 - 15:48 | Show Biz

Την αποκάλυψη για όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο της Ελένης Μενεγάκη από την Κυριακή το βράδυ που έφερε στο κόσμο την κόρη της, έκαναν σήμερα οι συνεργάτες της στην εκπομπή. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξομολογήθηκε ότι το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την αρχισυντάκτρια τους Ελένη Γελαλή, επισκέφτηκαν την παρουσιάστρια στο μαιευτήριο. 

«Η Ελένη και ο Μάκης είναι πολύ ήρεμοι, πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι που κρατούν στην αγκαλιά τους ένα πανέμορφο –το λέω μέσα από την καρδιά μου- κοριτσάκι. Είναι ίδιο ο Μάκης. Της το είπα κιόλας. Και ο γιατρός, όταν βγήκε το μωράκι αναφώνησε: «Ωπ, ο Μάκης!». Δεν το αφήνουν από την αγκαλιά τους» ήταν τα λόγια του Γρηγόρη. 

Ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ένα συγκινητικό περιστατικό που διαδραματίστηκε ανάμεσα στην Ελένη και τον γιο της Άγγελο που πήγε να γνωρίσει την αδερφή του. 

«Χθες πήγε στο μαιευτήριο ο Άγγελος. Μια φοβερά τρυφερή στιγμή. Ο Αγγελάκος, λοιπόν, ντύθηκε επίσημα, σαν γαμπρός που πάει να ζητήσει σε γάμο μια κοπέλα. Η Ελένη συγκινήθηκε που τον είδε έτσι. Πήρε την αδερφούλα του αγκαλιά και δεν την άφηνε».