Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έχασε όλα του τα λεφτά

17 Απρ. 2015 - 08:23 | Show Biz

Έφτασε στο σημείο να μην έχει να πάρει γάλα στο παιδί του. Πλήρωσε ακριβά τον εθισμό του στο τζόγο, δίνοντας μάχη να συνέλθει από την «αρρώστια» αυτή. Ο Τάκης Βαμβακίδης σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» μίλησε για την μεγάλη περιπέτειά του. 

Που ξόδεψες τα χρήματά σου;

«Εκδικήθηκα τη φτώχεια μου, τα πέτρινα χρόνια. Κέρδισα, πλήρωσα, διασκέδασα. Γύρω στα 2.5 χρόνια είχα «αρρωστήσει» με το σατανικό παιχνίδι του τζόγου, όχι καζίνο, αλλά ομάδες με ποδόσφαιρο. Επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο, νόμιζα ότι μπορεί να κερδίσω και λεφτά από αυτό. Είχα εθιστεί. Έχασα αρκετά χρήματα». 

Πώς το σταμάτησες;

«Είχα «αρρωστήσει», το κατάλαβα και μόλις δεν είχα να πάρω στο παιδί μου γάλα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα: «Πόσο εγκληματίας είσαι;». Αμέσως ζήτησα προστασία και θεραπεία για την ψυχή μου από τη γυναίκα μου και το ξεπέρασα. Δεν χρειάστηκα κάποιον ειδικό. Έχω τη Φανούλα, που είναι πάνω απ' όλα. Σε αυτή την ιστορία δεν υπάρχει γυρισμός. Όλα όμως κόβονται, το τσιγάρο, τα ναρκωτικά, ο τζόγος. Στην αρχή αστειεύτηκα και για να περάσει ευχάριστα το βράδυ, κοίταζα το ποιος θα νικήσει και χωρίς να το καταλάβεις σε βάζει από κάτω. Το κατάλαβα, το αντιμετώπισα και τώρα είμαι ελεύθερος και απεξαρτημένος».