Beauty xρήσεις της μπατονέτας που πρέπει να γνωρίζετε

17 Απρ. 2015 - 09:36 | Γυναίκα

Εάν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε την μπατονέτα για την καθαριότητα των αυτιών σας, εμείς σας παρουσιάζουμε επιπλέον beauty χρήσεις της, που θα σας ενθουσιάσουν. 

Βάψτε express τις ρίζες των μαλλιών σας

Εάν δεν έχετε χρόνο για να πάτε κομμωτήριο και σας ενοχλεί η εμφάνιση της ρίζας τότε μπορείτε να χρησιμοποιήστε την μπατονέτα που θα τη βουτήξετε προηγουμένως σε ένα μείγμα πρόχειρης βαφής.Βάλτε στο υγρό make up σας σκιά ματιών κοντά στην απόχρωση των μαλλιών σας και θα ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας στη στιγμή. 

Κάντε λεύκανση των δοντιών σας στο σπίτι σας

Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήστε κάποιο ακριβό προϊόν λεύκανσης για να έχετε αστραφτερό χαμόγελο. Αναμίξτε οδοντόκρεμα και σόδα και φτιάξτε ένα μείγμα το οποίο θα εφαρμόσετε σε κάθε δόντι ξεχωριστά με τη βοήθεια της μπατονέτας. Περιμένετε λίγο, βουρτσίστε τα δόντια σας με μία οδοντόβουρτσα και θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα. 

Πάρτε μαζί σας λίγο από το άρωμα σας

Όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σίγουρα θα έχετε την ανάγκη να ανανεώσετε το άρωμα σας κάποια στιγμή. Εάν το άρωμα σας δε χωράει στη τσάντα σας η λύση είναι μία: βουτήξτε μερικές μπατονέτες μέσα στο άρωμα σας και κρατήστε τες σε ένα πλαστικό σακουλάκι. Όταν θα θελήσετε να ανανεώσετε το άρωμα σας τότε ανοίξτε το σακουλάκι και τρίψτε την μπατονέτα στον καρπό σας. 

Χρησιμοποιήστε την μπατονέτα για να κάνετε περίγραμμα στα χείλη σας

Για να αποφύγετε τυχόν λάθη κατά την εφαρμογή του κραγιόν σας κάντε ένα περίγραμμα χειλιών με τη βοήθεια μίας μπατονέτας και μίας πούδρας και το tip αυτό θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε καλύτερα το κραγιόν στα χείλη σας.

Καθαρίστε την περιοχή των ματιών σας από τυχόν λάθη του make up

Πόσες φορές έχει χυθεί μάσκαρα ή σκιά στην περιοχή γύρω από τα μάτια σας; Η κακοτυχία αυτή εύκολα μπορεί να διορθωθεί με μία μπατονέτα. Εφαρμόστε κοντά στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα και γυρίστε αργά τη μπατονέτα παίρνοντας έτσι τα υπολείμματα από τη μάσκαρα και από τη σκιά ματιών σας. 

Κάνετε ένα γρήγορο smokey eye 

Εάν βιάζεστε και θέλετε να έχετε ένα αποτέλεσμα smokey eye, η μπατονέτα θα σας βοηθήσει να κάνετε γρήγορα ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.Χαλαρώστε το σημείο που η μπατονέτα έχει βαμβάκι και εφαρμόστε τη σκιά με την οποία θέλετε να κάνετε το μακιγιάζ. Στη συνέχεια, εφαρμόστε κατά μήκος της βάσης των βλεφαρίδων σας και πάνω στην πτυχή του ματιού σας και είστε έτοιμες!