Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

18 Απρ. 2015 - 09:47 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Σαββατο 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μα τι κουλό που έχει γίνει το σύμπαν! Τι μια μέρα είσαι σε κατάσταση συναγερμού (χθες) και την επόμενη σε κατάσταση αφόρητης ανίας (σήμερα). Λες και ο κόσμος κυκλοφορεί σαν υπνωτισμένος και εσύ δεν μπορείς να τον ξυπνήσεις! Όχι Κριέ, δεν είναι λύση νʼ αρχίσεις να μοιράζεις χαστούκια!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Προσπάθησε σε παρακαλώ να μην ανακυκλώνεις στις συζητήσεις μʼ όσους/ες συναντάς αυτές τις μέρες το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ταύρε, βγάλε επιτέλους τα πόδια σου από την λάσπη των αναμνήσεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σαν να έχεις μαλακώνει υπερβολικά τελευταία και νιώθεις πως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι δράση, δράση κι άλλη δράση. Σήμερα λοιπόν δώσε του να καταλάβει: τέσταρε το μυαλό σου, τις σωματικές αντοχές σου και τα νεύρα των γύρω σου (αυτό κι αν έχει πλάκα!).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σήμερα που απαιτείται τρέξιμο, ανταγωνισμός, τσαμπουκάς στη δουλειά, σε έχουν πιάσει όλες οι φοβίες, οι περιέργειες και οι παραξενιές. Ετοιμάσου για πολύ πίεση από τους/τις γύρω σου!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Κάποτε έδινες πολύ μεγάλη σημασία στο ένστικτο σου. Ορμούσες κατά μέτωπο σε σχέσεις, επιλογές και καταστάσεις μόνο για την επιβεβαίωση του «έτσι θέλω!» σου. Σήμερα είναι από τις μέρες που συνειδητοποιείς πόσο πιο εγκεφαλικός/η έχεις γίνει τελευταία. Ναι, η ζωή είναι πιο αργή πια, αλλά παραδόξως αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά έτσι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Επειδή στο site μπαίνουν και ανήλικα, θα είμαι κόσμιος. Η μετάβαση από το «είναι το στρώμα μου μονό» στο «δυο δυο στη μπανιέρα δυο δυο» έρχεται τόσο φυσικά αυτές τις μέρες, που θα ήταν τουλάχιστον χαζό να νοθεύεις τη διάθεση σου με σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι κάκιστη η ιδέα να επιμένεις αυτές τις μέρες σε συζητήσεις, σχέδια, πλάνα για το που και πως θα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου. Ακολούθα την παρέα σου (ερωτική ή φιλική) όπου σου προτείνει και αν κάτι δεν σʼ αρέσει τʼ αλλάζεις επιτόπου! Κουνήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Στο δίλλημα δράση ή αδράνεια όλοι/ες (ανεξαιρέτως) οι Σκορπιοί επιλέγουν την πρώτη. Όμως αυτές τις ημέρες η συνήθης επιλογή μοιάζει με ναρκοπέδιο και οφείλεις να φυλάγεσαι ακόμη κι από την σκιά σου. Γιατί; Έχεις κατά τα φαινόμενα τόση ενέργεια, διάθεση για επίθεση και εμπλοκή στη ζωή, όμως απουσιάζουν οι ξεκάθαροι στόχοι. «Ωραία, δεν μʼ αρέσει η δουλειά. Αλλά κι αν φύγω τι θα κάνω;», «ΟΚ, στενεύομαι οικονομικά, αλλά τι να κυνηγήσω και πως;», «Η ψυχική μου ηρεμία είναι ιερή, όμως πώς να την εξασφαλίσω και ποιον/α να εμπιστευθώ αυτές τις μέρες;»… Παράξενοι καιροί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Το θερμόμετρο της λίμπιντο σου ανεβαίνει σήμερα: θέλεις να γοητεύσεις, να κατακτήσεις, να προκαλέσεις. Μια μικρή παρατήρηση μόνο: μην το επιχειρήσεις με συναδέλφους στη δουλειά γιατί κάτι μου λέει πως μόλις πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς, θα σου φύγει και η κάψα. Σκέψου τι έχεις να αντιμετωπίζεις στο γραφείο κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν είναι το ζήτημα χρήμα που σε απασχολεί τις τελευταίες μέρες, τότε είναι βέβαιο πως οι μελλοντικές προοπτικές σου δημιουργούν μια ανάμικτη αίσθηση άγχους/απογοήτευσης. Και είναι τόσο δύσκολο να σε πείσει κάποιος/α πως το γεγονός ότι ακόμη υπάρχει μια ισορροπία εσόδων/εξόδων και δεν έχει ξεφύγει με υπέρογκα χρέη είναι επιτυχία εφάμιλλη του να έχεις κερδίσει το πρώτο λαχνό του λαχείου… Αλλά έτσι είσαι εσύ, θες να συγκρίνεσαι με το καλύτερο κι όχι με το χειρότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ναι, το ξέρω Υδροχόε μου πως το μυαλό σου δουλεύει σαν ένα PC που προσγειώθηκε από το μέλλον στο παρόν. Ναι, το ξέρω πως έχεις κουραστεί σε κάθε νέα ιδέα στη δουλειά σου να παίρνεις χλιαρές αντιδράσεις ή να σε αποθαρρύνουν οι πιο δικοί σου άνθρωποι. Μην απογοητεύεσαι κιόλας όμως. Ο αστρολόγος σου ακόμη πιστεύει σε εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Για μια μέρα! Μόνο για μια μέρα ρε Ιχθύ. Μην νοιάζεσαι για τα προβλήματα των οικείων σου περισσότερο από τα δικά σου. Μην προσπαθείς να διαμελιστείς για να είναι όλοι/ες χαρούμενοι/ες. Βάλε ωτοασπίδες αν χρειαστεί στη τελική!