Μενεγάκη: Εφιάλτης ήταν και πέρασε. Προσπαθούσα να είμαι όσο ψύχραιμη γινόταν

21 Απρ. 2015 - 14:29 | Show Biz

 Η Ελένη περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της αγκαλιά με την μπέμπα της στη βίλα στα Μελίσσια.

«Προσπαθούσα να είμαι όσο ψύχραιμη γινόταν. Ο Μάκης όμως είχε πάθει σοκ και καθόταν αμίλητος". Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του μωρού της που την έκανε να "πετάει" στον έβδομο ουρανό.

Τώρα στη βίλα της στα Μελίσσια περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της αγκαλιά με την κορούλα της αλλά και τα άλλα τρία παιδιά της, όμως δεν ξεχνάει τον εφιάλτη που έζησε και τις δύσκολες ώρες που πέρασε μέχρι να φτάσει στο σπίτι της έχοντας μαζί της τον καρπό του έρωτά της με τον Παντζόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε όλη τη ζωή και την κοσμοθεωρία της.

Η Ελένη είναι πλέον πολύ ήρεμη και έχει αφήσει όλες τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο παρελθόν. "Σημασία έχει που όλα πήγαν καλά" λέει στους αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες που μιλούν καθημερινά μαζί της

. Γιατί υπήρχαν αναποδιές, όμως η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δεν λύγισε. Μπορεί όλοι να υποστήριζαν ότι η Ελένη πήγε με προγραμματισμένο ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαρτίου προκειμένου να γεννήσει με καισαρική, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Οι πόνοι είχαν ξεκινήσει νωρίτερα και δεν ήταν τυχαίο ότι πήγε στο μαιευτήριο τρεις συνεχόμενες ημέρες, στις 25, 26 και 27 Μαρτίου. Όμως δεν ήταν ακόμη έτοιμη για γέννα.

Η αποκάλυψη του γιατρού

Το "YES!" αποκαλύπτει σήμερα ότι όταν το απόγευμα εκείνης της Κυριακής η Μενεγάκη εισήχθη στο "Ιασώ" δεν ήταν προγραμματισμένο να γεννήσει με καισαρική, αλλά με φυσιολογικό τοκετό! Αυτή ήταν η επιθυμία της από την πρώτη στιγμή, σε συνεννόηση με το γιατρό της. Μπορεί σε περιπτώσεις εγκύων της ηλικίας της Ελένης οι γιατροί να προχωρούν σε καισαρική, όμως εκείνη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά όπως έγινε και με τα άλλα τρία παιδιά της.

Tromaktiko