Εγώ σκότωσα την Marilyn Monroe! Η αλήθεια που ανατρέπει τα πάντα!

21 Απρ. 2015 - 14:46 | Show Biz

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο βετεράνος πράκτορας της CIA ομολογεί ότι σκότωσε την Marilyn Monroe επειδή κοιμόταν με τον Φιντέλ Κάστρο.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο 78χρονος πρώην πράκτορας της CIA, Νόρμαντ Χότζες, που νοσηλεύεται και είναι ετοιμοθάνατος, ανέλαβε να δολοφονήσει την Μονρόε μετά από σχετική εντολή των μυστικών υπηρεσιών.

«Είχαμε στοιχεία ότι η Marilyn Monroe δεν κοιμόταν μόνο με τον Κένεντι, αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. 

Ο προϊστάμενός μου, Τζίμι Χέιγουορθ, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι έπρεπε να το κάνουμε να μοιάσει με αυτοκτονία ή υπερβολική δόση. Δεν είχα σκοτώσει γυναίκα ξανά, αλλά υπάκουσα εντολές... Το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να μεταδώσει στρατηγικές πληροφορίες στους κομουνιστές και εμείς δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε αυτό! Έπρεπε να πεθάνει! Απλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω», φέρεται να δηλώνει ο 78χρονος, προσθέτοντας ότι διέπραξε συνολικά 37 δολοφονίες εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, από το 1959 μέχρι το 1972.

Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, ενώ πολλές είναι οι σελίδες του διαδικτύου, που το αναπαράγουν. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η «αποκάλυψη» δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου από το σατιρικό «World News Daily Report» (όπως φαίνεται στην πιο κάτω φωτογραφία) και διαδόθηκε από την ιστοσελίδα InfoWars που ασχολείται με θεωρίες συνωμοσίας, ενώ η φωτογραφία του φερόμενου ως ετοιμοθάνατου πράκτορα της CIA προέρχεται από άρθρο του 2013, στον «Guardian» για τους άρρωστους συνταξιούχους.