Ζώδια: Προβλέψεις για Κυριακή 26 Απριλίου

26 Απρ. 2015 - 10:40 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις δεν έχουν γραφτεί για το φόβο μη μείνεις μόνος/η επ' αόριστον; Ήρθε πια ο καιρός να κάνεις κι εσύ κάτι. Ξέχνα τις μέρες που η υποχώρηση είχε γίνει κολλητή σου και οι κόμποι στο λαιμό δεύτερη φύση σου. Αυτή την εποχή πρέπει νʼ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο όπου ο ήρωας/η ηρωίδα του έρωτα που υποδύεσαι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Σήμερα έχεις χρόνο και διάθεση μόνο για τους οικείους σου ή για τον εαυτό σου! Αυτό σημαίνει πως στη δουλειά μάλλον θα είσαι πιο σιωπηλός κι από Ινδό φακίρη σε διαλογισμό και έτοιμος/η να εκραγείς σ' όποιον/α νομίζει πως είσαι ο/η ψυχολόγος του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα - ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Πρόσεξε! Για τις επόμενες μέρες δεν δανείζεσαι, δεν χρεώνεσαι, δεν ελπίζεις σε θαύματα. Ψάχνεις όμως για εναλλακτικές λύσεις και ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα! Α και φυσικά το σεξ είναι μια καλή εναλλακτική για να αποσπαστείς από αυτά τα προβλήματα αν δεν μπορείς να τα λύσεις γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Σήμερα μάλλον θα υιοθετήσεις την γνωστή, υπεραναλυτική, παθιασμένη με τον έλεγχο και την οργάνωση περσόνα σου προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Ναι, αυτή η ίδια είναι που σε κάνει να επιστρέφεις το βράδυ σπίτι σου με πονοκέφαλο και να νιώθεις πως κανείς/καμιά εκεί έξω δεν σε καταλαβαίνει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Ο Μπωντλαίρ έλεγε πως ο έρωτας είναι για όλους η μεγάλη υπόθεση της ζωής. Και πώς να μην συμφωνήσεις Ζυγέ τώρα που ο έρωτας μοιάζει με πληγή, εμμονή, άπιαστο όνειρο ή πεζή πραγματικότητα. Ποτέ δεν υπήρξες τόσο ονειροπόλος. Μήπως γιατί ποτέ δεν αισθανόσουν τόσο μόνος/η συναισθηματικά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Συμβουλή 1η: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς. Ακόμη κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς ζουρλομανδύα και με την πίστη ότι εσύ μπορείς να λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Συμβουλή 2η: Προφανώς και πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου όταν όλοι θα έχουν αποκοιμηθεί...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Φαίνεται πως αργά αλλά σταθερά κλείνεις ένα κύκλο που 1) δεν μπορούσες να αφεθείς συναισθηματικά σε κανένα/καμία εξαιτίας του άγχους να επιτυχείς στην αρένα της καριέρας και 2) δεν ήθελες να στηρίζεσαι σε κανένα/καμιά γιατί αυτό θα έμοιαζε σαν δήλωση ήττας. Μπορεί να μην μεταμορφώθηκες σε κατακτητή της κορυφής, αλλά δεν έγινες και σκλάβος μιας προδιαγεγραμμένης μοίρας. Και τώρα; Χαλαρώνεις βήμα το βήμα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Αν ανήκεις στους/στις Αιγόκερους που αισθάνονται πως η ζωή δεν έχει εναλλακτικές και ευκαιρίες, παρά μόνο μια δουλειά φυλακή και μια ρουτίνα βγαλμένη από μυθιστόρημα του Κάφκα, δεν είναι αργά! Από σήμερα κιόλας μπορείς να πάρεις ρίσκα και να ανοίξεις επιτέλους το ρημάδι το στόμα σου και να τα χώσεις έξω από τα δόντια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Υδροχόε κουράστηκες να μαδάς την μαργαρίτα ή ακόμη; Γιατί αν ακόμη τη μαδάς σου έχω νέα. Δεν θα πρέπει νʼ αναρωτιέσαι «Μʼ αγαπά, δεν μʼ αγαπά». Πως θα σου ακουγόταν το «Πάω ή δεν πάω»; Ναι, γυρεύοντας να φας το κεφάλι σου…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ' ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ' αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.