Επικαιρότητα:

Μυστικός αρραβώνας για Μενεγάκη και Παντζόπουλο στην Άνδρο

27 Απρ. 2015 - 12:50 | Show Biz

Παρόλο που πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, εκείνη ποτέ δεν αναφέρθηκε σε κάτι από αυτά και κάθε φορά φροντίζει να ρίχνει τους τόνους.

Ακριβώς όπως έγινε και πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν όλοι ήθελαν τη «βασίλισσα» της πρωινής και μετέπειτα της μεσημεριανής ζώνης να έχει αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της.

Τότε η «ωραία Ελένη» δεν άφησε να διαρρεύσει τίποτα σχετικό και όλοι έμεναν αναγκαστικά στα λόγια και τις εικασίες. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, οπότε τα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση...

Ρεπορτάζ του ένθετου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και της δημοσιογράφου Μαρίας Ένεζλη κάνει λόγο για τον μυστικό αρραβώνα της παρουσιάστριας με τον άντρα της ζωής της.

Μάλιστα, ο ηγούμενος της Μονής Παναχράντου στην Άνδρο, Ευδόκιμος, φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά «Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γέροντας μίλησε στο «Secret» με τα καλύτερα λόγια για Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας, πέρα από την αγάπη που της έχει, την εκτίμησή του, αφού έχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε όλη την οικογένεια και το μόνο που θέλει είναι να ακούει πως όλοι τους είναι καλά και χαρούμενοι.