Επικαιρότητα:

Καλομοίρα: Οι δύσκολες ώρες και το πρόβλημα υγείας των παιδιών της

28 Απρ. 2015 - 09:31 | Show Biz

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τους δίδυμους γιους της προχώρησε η Καλομοίρα, η οποία μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασαν και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο.

Η αγαπημένη των Ελλήνων Καλομοίρα, μιλά στο περιοδικό και συγκινεί με την αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες των παιδιών της, όταν γεννήθηκαν.

«Αρχικά έπρεπε να μείνουν στο νοσοκομείο και όταν ήρθαν τελικά σπίτι υποστηρίζονταν από μηχανήματα. Έπρεπε να έρχεται νοσοκόμα να τα ελέγχει. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα πλέον, που είναι δύο ετών, τους ευχαριστιέμαι πραγματικά. Δόξα τω Θεώ, μεγαλώνουν φυσιολογικά. Ήταν τραυματικά εμπειρία. Δεν ξέραμε τι θα γίνει. Ο γιατρός δεν έλεγε «μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά», γιατί φοβόταν την ευθύνη και τις μηνύσεις. Μου είπε μόνο, «μέχρι στιγμής είναι καλά, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο για σχεδόν ,ένα μήνα». Με πήραν τηλέφωνο το βράδυ και μου είπαν ότι ο Νίκος έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του. ήμασταν κάθε μέρα χάλια με τον Γιώργο. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο νοσοκομείο. Στις 8 το βράδυ, έπρεπε να φύγουμε. Τα μωρά ήθελαν πολλή προσοχή. Δόξα τω Θεώ, πέρασε. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά» , αποκαλύπτει  στο «ΕΓΩ» η Καλομοίρα.

 

 

youweekly