Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

23 Μαίου 2015 - 10:02 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Σάββατο 23 Μαίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η σημερινές εκρήξεις σου θα είναι ευθέως ανάλογες με το μέγεθος του αισθήματος καταπίεσης που βιώνεις μέσα σε μια σχέση ή από την καθημερινότητα σου. Όσο μεγαλύτερη η καταπίεση, τόσο πιο εμφατική η έκρηξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να πιέσεις τον εαυτό σου να μπει με το ζόρι σε διάθεση για εξόδους. Αν σου προκύψει έχει καλώς, αν όμως ξεκινήσεις από το σπίτι σου με τη σκέψη «Πάμε και βλέπουμε…», άστο καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ας κάνουμε μια διάκριση (ναι, από αυτές που σιχαίνεσαι): Υπάρχει ο γνήσιος ρομαντισμός και ο νοσηρός. Ο πρώτος είναι μια πραγματικότητα που ζεις όταν υπάρχει ο/η Άλλος/η που σε αγγίζει, σου μιλάει, σε προστατεύει, σου χαρίζει ηδονή. Ο τελευταίος είναι η φαντασίωση πως θα εμφανιστεί σαν κεραυνός εν αιθρία εκείνος/εκείνη που θα εκπληρώνει τα προηγούμενα. Καρκίνε, αξίζει να προσπαθείς στην πραγματικότητα και ας αποτύχεις (και πληγωθείς), παρά να απέχεις από αυτή.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, σίγουρα νιώθεις υπέροχα όταν υπάρχει μια πληθώρα προσκλήσεων για έξοδο και καλείσαι να επιλέξεις. Μήπως σήμερα να δοκιμάσεις να οργανώσεις εσύ κάτι με την παρέα σου για να νιώσουν και εκείνοι πως έχουν σημασία για εσένα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ας πούμε πως ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και αισθάνεσαι το κρεβάτι σου πιο παγωμένο από ποτέ και τη ζωή σου να μοιάζει σαν να έχει πάρει όλες τις λάθος στροφές. Κι ας υποθέσουμε επίσης πως δεν βάζεις φρένο στη γλώσσα σου και με την παραμικρή τσιγκλιά (ακόμη και από οικείους σου) και ξεσπάς αδιακρίτως. Τώρα αυτό δεν είναι μια κάκιστη ιδέα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μερικές φορές είναι τόσο εύκολο να τσαντιστείς με κάποιον/α φίλο/η όσο και το να μετρήσεις ως το δέκα χωρίς να κάνεις λάθος. Αυτό συμβαίνει γιατί περιμένεις από αυτούς/ες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, αγνοώντας πως ίσως βρίσκονται σε χειρότερη θέση από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, ξέρεις πως η τεχνική μάχης που δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα είναι η ξαφνική επίθεση όταν το θύμα πιστεύει πως ο κίνδυνος έχει παρέλθει. Ακόμη λοιπόν και αν βρίσκεσαι έξω και διασκεδάζεις σήμερα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου καταστρώνεις σχέδια για το πώς θα νικήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, ο αστρολόγος θα αισθανόταν έκπληξη αν βρίσκεσαι μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή και διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Γρήγορα έξω να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να περάσεις μερικές ώρες χαλάρωσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Το σεξ είναι πιο απολαυστικό μετά από ένα καυγά. Αυτό μπορούν να το φανταστούν ακόμη κι οι παρθένοι (όχι το ζώδιο προφανώς…). Όμως αν πας να το χρησιμοποιήσεις σαν αντιπερισπασμό για να κρυφτείς πίσω από τα αληθινά προβλήματα της σχέσης, είναι το λιγότερο κοτσάνα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω πως τα προσωπικά σου ζητήματα δεν πρέπει να τα συζητάς με συνεργάτες; Δίνεις πατήματα για να σε εκμεταλλεύονται! Μην το κάνεις!