Επικαιρότητα:

Στυγερός δολοφόνος ο Λάκης Λαζόπουλος!

28 Μαίου 2015 - 16:30 | Media

Ο ρόλος-έκπληξη στη σειρά «10η εντολή»,όπου μεταμορφώνεται σε στυγερό δολοφόνο τον Λάκη Λαζόπουλο, υπό τις οδηγίες του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Ο ηθοποιός και δημιουργός του «Αλ τσαντίρι νιουζ» αφήνει κατά μέρος τη σάτιρα και τον σχολιασμό της επικαιρότητας και αναλαμβάνει ρόλο-έκπληξη στη «10η εντολή» του Alpha. Ετσι επιβεβαιώνονται τα όσα είχε πει πριν από έναν μήνα στην «Espresso» ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως έχει συμφωνήσει με τον -κατά τη γνώμη του- μοναδικό σταρ Ελληνα ηθοποιό να παίξει σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Λάκης αποκάλυψε την είδηση μέσα από το site της εκπομπής του, αναρτώντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και ένα δικό του σημείωμα, το οποίο έστειλε στους συνεργάτες του προκειμένου να τους ενημερώσει για τη νέα του συνεργασία. «Σήμερα ξεκινάω γυρίσματα στη "10η εντολή". Ναι. Κι όμως! Χθες Κυριακή, κατά τις 8.00 το απόγευμα, τελείωσα με τις πρόβες που έκανα με τον Κοκκινόπουλο. Τα πήγαμε πολύ ωραία μαζί. Τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Καλή μας αρχή, λοιπόν, σήμερα σε αυτή την τόσο ωραία και απρόσμενη συνάντηση» έγραψε ο Λάκης, ο οποίος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- θα πρωταγωνιστήσει στο επεισόδιο με τίτλο «Εκδίκηση», το οποίο θα προβληθεί στις 17 Ιουνίου.

Οπως μας ενημέρωσε -με φειδώ, είναι η αλήθεια- η παραγωγός της σειράς θρίλερ Μπέσυ Βουδούρη, ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη. Πληροφορίες από το περιβάλλον του, ωστόσο, λένε πως αυτός ο ήρεμος άνθρωπος θα «μεταμορφωθεί» σε έναν δολοφόνο, ο οποίος θα διαπράξει τον πιο ακραίο και βίαιο φόνο που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος.

Στο site του «Τσαντιριού» πάντως υπάρχει αναρτημένο ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα, στο οποίο ο Λάκης συναντάει την κόρη του, την οποία υποδύεται η Σίσσυ Τουμάση, έξω από το σχολείο της. Εκείνη τού λέει να προσέχει τον εαυτό του, ενώ στο βλέμμα του πατέρα της διακρίνεται η λαχτάρα της συνάντησης. Εκτός από τον Λαζόπουλο και τη νεαρή Σίσσυ, συμμετέχουν και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί, όπως η Παναγιώτα Βλαντή, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Προμηθέας Αλιφερόπουλος. Να πούμε, πάντως, πως ο Λάκης δεν συνηθίζει να συμμετέχει σε τηλεοπτικές δουλειές τις οποίες δεν υπογράφει ο ίδιος.

«Αλ τσαντίρι» και τη νέα σεζόν

Παράλληλα με τα γυρίσματα της «10ης εντολής» ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει και τα κείμενα της τελευταίας -για τη φετινή σεζόν- εκπομπής του «Αλ τσαντίρι νιουζ», η οποία θα μεταδοθεί την επόμενη Τρίτη, 9 Ιουνίου, από το Θέατρο Βέμπο - αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη να μεταδοθεί από άλλο σημείο. Να τονίσουμε ότι ο δημιουργός διένυσε φέτος μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές χρονιές του, με την τηλεθέαση να φτάνει πολλές φορές στο γενικό σύνολο το 50%. Γι' αυτό το «Τσαντίρι» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της τηλεοπτικής περιόδου 2015 - 2016. Μέχρι τότε όμως ο Λάκης θα ξεκουράζεται στο εξοχικό του στην Πάρο, αφού αυτό είναι κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη.