Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

30 Μαίου 2015 - 10:13 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Σάββατο 30 Μαίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει με περισσότερα τσουβάλια απ' όσα αντέχει, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με βαθιά ανάσα καθώς κερδίζεις πίσω την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το όπως σε βολεύει) σε δύο λέξεις σήμερα: χρήμα και σεξ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με ένα παράξενο τρόπο, αυτές οι λέξεις παρεισφρύουν σε κάθε άλλη σκέψη που κάνεις... Προσοχή στις παρεξηγήσεις λοιπόν και κυρίως πρόσεχε προς σε ποιους/ες στρέφεις τα υπονοούμενα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καθώς η μέρα θα προχωρά θα γίνεται όλο και πιο εκνευριστικά έντονη αυτή η αίσθηση πως έχεις εγκλωβιστεί αφόρητα στις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου και δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις πράγματα που σου δίνουν χαρά, ξεκουράζουν το μυαλό σου και τονίζουν το χαμόγελο σου.... Γκρρρρρρ....

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ενδοσκόπηση, χαλάρωση, ηρεμία και φίλους, παρέες, δράση. Το να επιθυμείς μόνο το πρώτο είναι σαν να φυλακίζεις τον εαυτό σου και να πετάς το κλειδί από το παράθυρο. Το να επιθυμείς μόνο το δεύτερο είναι σαν να μην έχεις μάθει ακόμη να σε αντιμετωπίζεις - και αυτό θα ήταν λυπηρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Για να παραμένεις δραστήριος/α και να έχεις ζωντάνια πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Ήδη από σήμερα, αν δεν πνίξεις όλη σου τη μέρα με υποχρεώσεις και δουλειές, θα νιώσεις να σε καταλαμβάνει μια αίσθηση γαλήνη της και πως βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι, ότι (υπο)σχέσεις κι αν θυσίασες ή απομυθοποιήσες τον τελευταίο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μερικές μέρες, όπως σήμερα, ξυπνάς με αυτή την διάθεση που δεν συναντά εύκολα κανείς σε άλλα ζώδια: θα προξενήσεις με τη συμπεριφορά σου ζήλιες, εντάσεις, αντιμαχίες μόνο και μόνο για να τεστάρεις τον/την σύντροφο σου, να εξερευνήσεις τα όρια του/της και έπειτα να τον/την ηρεμήσεις στο κρεβάτι. Α, και αν είσαι μόνος/η, είναι από τις μέρες που φλερτάρεις χωρίς ακριβώς να ξέρεις αν θες ή δεν θες κάτι. Αχ αυτά τα ένστικτα σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Φρόντισε σήμερα να υιοθετήσεις το γνώριμο και επιτυχημένο στυλ σου "Δες το μάτι μου που γυαλίζει, δεν αστειεύομαι όταν σου λέω πως μου ανάβουν τα λαμπάκια". Πρακτικά μια χαρά είσαι, απλά για να παραμείνεις έτσι πρέπει να κόψεις από νωρίς το βήχα σε μερικούς/ές στο χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Είναι λογικό, όταν το σώμα σου είναι κουρασμένο και οι μπαταρίες σου πεσμένες, το μυαλό σου να παραπαίει επίσης, αποπροσανατολισμένο από φοβίες και άγχη που γεννιούνται από την καθυστέρηση με την οποία κινείσαι στη ρουτίνα σου... Αφού λοιπόν είναι λογικό μην χειροτερεύεις την κατάσταση με την μανία σου να πιέζεις στα άκρα τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Με το να έχεις πέσει με το μούτρα στη δουλειά για να εξασφαλίσεις οικονομικά το μέλλον σου (και αυτό θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απʼ όση υπολόγιζες αρχικά), η κοινωνική σου ζωή λειτουργεί μάλλον με εξάρσεις κοινωνικότητας και μεγάλα διαστήματα αποχής από παρέες ενδιάμεσα. Αυτό από μόνο του αρκεί να προξενήσει εντάσεις με τους/τις φίλους/ες σου. Μην κακιώνεις όμως, από ενδιαφέρον παραπονιούνται κι αυτοί/ες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Δεν τίθεται καν ζήτημα επιλογής ανάμεσα σε υπερωρίες στη δουλειά και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις τη Σολομώντεια λύση και να τα προλάβεις και τα δύο! Ο αστρολόγος σου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!