Μπέσυ Μάλφα: Είμαι γκαζοφονιάς και τρέχω με 200

30 Ιουν. 2015 - 09:12 | Show Biz

Καλεσμένη του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» ήταν η Μπέσυ Μάλφα, η οποία δήλωσε “γκαζοφονιάς” και πως τρέχει με 200. Ανέφερε επίσης και ένα περιστατικό που είχε συμβεί με έναν οδηγό που την ακολουθούσε, προκειμένου να της κάνει τσαμπουκά, επειδή τον προσπέρασε. 

«Αυτός είδε ξανθιά οδηγό, που να πάει το μυαλό του ότι εγώ οδηγούσα μηχανή και τρέχω με 200. Τον προσπέρασα, θύμωσε, με προσπέρασε και άρχισε να φρενάρει για να μου σπάσει τα νεύρα. Δεν πρόλαβε να με δει, αφού έτρεχα με 200. Και ήταν το παιδί μαζί μου, το οποίο είναι πολύ τρομακτικό. Και σε κάποιο σημείο, αυτός δεν ήξερε τους δρόμους, εγώ τους ήξερα, έκανα ότι θα στρίψω, δεν έστριψα και έστριψε μόνος του και εξαφανίστηκε. Μ' ακολουθούσε για τσαμπουκά. 

Δεν φοβήθηκα για τίποτα, δεν σκέφτηκα κάτι. Απλά ήταν ένας ανόητος άνθρωπος, ο οποίος θίχτηκε ο ανδρισμός του, επειδή μια γυναίκα τον προσπέρασε. Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό, στην οδήγηση είναι περίεργα τα πράγματα. Βεβαίως και είμαι γκαζοφονιάς, διότι δεν προλαβαίνω. Νομίζεις ότι τρία παιδιά, καριέρα, σπίτι και μαγείρεμα, όλα αυτά γίνονται με ταχύτητες φωτός. Δεν ντρέπομαι να πω ότι τρέχω. Θα με πιάσει η τροχαία τώρα με αυτό που είπα. Μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Θα αρχίσω να μην τρέχω αγαπητή μου τροχαία».