Επικαιρότητα:

"Και ο μήνας έχει εννιά" για τους celebrities στη Μύκονο!

30 Ιουν. 2015 - 17:21 | Show Biz

Ποδοσφαιριστές, μοντέλα, σχεδιαστές και τηλεπαρουσιάστριες συνεχίζουν ανέμελα τις διακοπές τους, στη σκιά της πιθανής πτώχευσης της χώρας. 

Μπορεί τα ξημερώματα της Δευτέρας να παρατηρήθηκε έλλειψη ρευστότητας και στα ATM του νησιού (όπως και της υπόλοιπης χώρας), ωστόσο λίγες ώρες αργότερα οι παραλίες ήταν και πάλι γεμάτες με κόσμο που απολάμβανε το μπάνιο του και διασκέδαζε στα beach bars. Το ίδιο συνέβη και όλο το Σαββατοκύριακο, με τους celebrities να χαίρονται τον ηλιόλουστο καιρό και να κουβεντιάζουν για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Στην πολυσύχναστη Ψαρού εθεάθη και αυτή την εβδομάδα η Εύη Βατίδου. Το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger μοιράστηκε με τους instagram-ικούς «ακολούθους» της στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Μέχρι και το πιάτο με τις καραβιδοδαγκάνες που επέλεξε να φάει στο (πανάκριβο!) Nammos διοχέτευσε στα social media η Εύη. Κι αυτό τη στιγμή που πολλοί Ελληνες άδειαζαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ ψωνίζοντας γάλα, όσπρια και ζυμαρικά.

Πασαρέλες

Στο Καλό Λιβάδι γινόταν ακόμη μία φορά κοσμική «παρέλαση». Το μοντέλο Αλέξης Παππάς, ο οποίος διαπρέπει στις πασαρέλες του εξωτερικού και διαθέτει -όπως ακούγεται- υψηλό κασέ, μονοπώλησε τα βλέμματα των γυναικών από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην πλαζ. Μαζί του ήταν ο pr manager Γιάννης Καζανίδης, ενώ αργότερα προστέθηκαν στην παρέα τους ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, το πρώην μοντέλο Η Αμερικανίδα σταρ Νικόλ Σέρζινγκερ με λεοπάρ μαγιόΚωνσταντίνα Πόπη με τον άντρα της, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΠΟΕΛ, Χρήστο Κόντη και η Φαίη Μακρή, πάλαι ποτέ τηλεοπτική γυμνάστρια με πολλές σέξι φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της στα 90s. Στο Καλό Λιβάδι, συγκεκριμένα στο Monarch, εθεάθησαν και η υπερβολικά αδυνατισμένη Στέλλα Δημητρίου με τον Μάνο Πανταζή, μοντέλο που «μεσουράνησε» στη διάρκεια της δεκαετίας του '90. Στο ίδιο μέρος απόλαυσαν τα μπάνια τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Γιώργος Κουτρουμπής και Τάσος Λαγός καθώς επίσης και οι Γιάννης Ζαραδούκας και Λεωνίδας Καπάνταης, οι οποίοι πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με τα παιδιά τους.

Ο Ντέιβιντ Γκρολ και με πατερίτσες «ψηφίζει» Μύκονο

Μύκονος forever, ακόμη και με πατερίτσες! Την πρώτη εμφάνισή του μετά το ατύχημα που είχε σε συναυλία του στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας έκανε επί ελληνικού εδάφους ο frontman των Foo Fighters Ντέιβιντ Γκρολ. Ο καλλιτέχνης έπεσε από τη σκηνή μπροστά στα μάτια χιλιάδων fans του, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Ο ίδιος όμως δεν πτοήθηκε και οργάνωσε αμέσως τις διακοπές τους στη «βασίλισσα των Κυκλάδων», όπου έφτασε με πολυτελές σκάφος παρέα με τον φυσικοθεραπευτή του. Εθεάθη μάλιστα να αλωνίζει το νησί με τις πατερίτσες του και φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, παρά το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να χορέψει στα πάρτι που γίνονται συνέχεια επί μυκονιάτικου εδάφους. Αλλωστε, όπως είχε σημειώσει μετά το ατύχημά του: «Μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω ή να τρέξω, αλλά ακόμη μπορώ να παίζω κιθάρα και να ουρλιάζω». Ωχ, καήκανε όσοι βρίσκονται σε διπλανά σκάφη!

Happy birthday στο νησί των ανέμων για τη Νικόλ Σέρζινγκερ

Στη «βασίλισσα των Κυκλάδων» έφτασε πριν από μερικές μέρες η Νικόλ Σέρζινγκερ, διάσημη τραγουδίστρια, πρώην σύντροφος Η τραγουδίστρια στην πολυτελή σουίτα της στη Μύκονοτου οδηγού της Formula 1 Λούις Χάμιλτον και νυν, όπως φημολογείται, του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή Παϊτίμ Κασάμι. Η Αμερικανίδα σταρ, που καθόταν κάποτε ανάμεσα στον Σάιμον Κόουλ και στην Πόλα Αμπντούλ στο πάνελ της κριτικής επιτροπής του «X-Factor», κατέλυσε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου και γιόρτασε επί μυκονιάτικου εδάφους τα 37α γενέθλιά της. Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το «παρών» στους εορτασμούς ήταν η Μαρίνα Βερνίκου, με την οποία η Νικόλ διατηρεί φιλικές σχέσεις. Απόδειξη; Οι εικόνες που ανάρτησε η τραγουδίστρια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τη Βερνίκου και άλλες φιλενάδες της. Φυσικά οι διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί δεν θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν τα διεθνή μέσα, όπως η «Daily Mail», που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική σελίδα της στιγμιότυπα από την αποκαλυπτική εμφάνισή της σε παραλία του νησιού.