Επικαιρότητα:

Ευρυδίκη - Κοργιαλάς: Ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο

02 Ιουλ. 2015 - 19:38 | Show Biz

Δρόμους χωριστούς, μετά από 12 χρόνια, ακολουθούν η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει μέσω Facebook ότι προχωρούν σε διαζύγιο, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες!

«Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης, έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι, έγραψε η Ευρυδίκη!

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου ένα μήνα, ωστόσο, κράτησε τα πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως, εξάλλου, έκανε πάντα. Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους έγινε σε πάρτι για την Eurovision, στα μέσα του Μάη, σε γνωστό στέκι στο Γκάζι.

Η γνωριμία της Ευρυδίκης με τον Δημήτρη έγινε το 2002 σε στούντιο ηχογράφησης, όταν αμφότεροι ήταν… σε φάση διαζυγίου, ενώ έκαναν πολιτικό γάμο, τον Οκτώβριο του 2009.

Εκτός από μαζί στη ζωή, ήταν και επαγγελματικό ζευγάρι, χαρίζοντάς μας επιτυχίες όπως τα «Όσο Φεύγω Γυρίζω» και «Στο Ίδιο Βαγόνι», ενώ το 2007 εκπροσώπησαν την Κύπρο στην Eurovision με το «Comme Ci Comme Ca» και άνοιξαν τη συναυλία των Evanescence στην Αθήνα.