Κώστας Αγέρης: Με ποιον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή θα συνεργαστεί;

03 Ιουλ. 2015 - 09:00 | Show Biz

Την επερχόμενη συνεργασία του επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο ανακοίνωσε o νικητής του «The Voice 2», Κώστας Αγέρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Thema People».

«Στα τέλη Αυγούστου, θα εμφανίζομαι με τον Αντώνη Ρέμο στο "Πολιτεία" στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Και κατόπιν, αναφερόμενος στον coach του, δήλωσε «Είναι απίστευτος δάσκαλος. Τελειομανής, αυστηρός και απόλυτος σε οτιδήποτε ζητά. Μου άρεσε όμως γιατί έτσι έμαθα πράγματα. Ήθελα να αποδώσω στο 200% και θεωρώ ότι ήμουν καλός μαθητής. Εξαρχής μού έλεγε να έχω αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα να πατάω γερά στη γη. Μου έμαθε ότι αν κάνω αυτό που πρέπει χωρίς υπερβολές στο τραγούδι θα ανταμειφθώ. Και φτάσαμε μέχρι τη νίκη».

Όσο για το ποιος ήταν ο πιο σκληρός κρητής, ο ίδιος επεσήμανε «Ο Αντώνης Ρέμος, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διάλεξα την ομάδα του… Ο Αντώνης θα μου έδινε την ευκαιρία να ασχοληθώ με το λαϊκό τραγούδι και η επιλογή μου αποδείχτηκε σωστή αφού φτάσαμε μαζί μέχρι τη νίκη στον τελικό. Τον Αντώνη τον φοβόμουν περισσότερο. Από την άλλη, είναι από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και έχω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του».