Η Μαντώ για το δημοψήφισμα. Θα σκεφτώ δυνατά. Απαλλαγμένη από οιαδήποτε πολιτική βούληση...

03 Ιουλ. 2015 - 09:07 | Show Biz

«Προβληματίζομαι ειλικρινά για το ποια θέση θα μπορούσα να πάρω αυτή τη δύσκολη , ίσως την δυσκολότερη στιγμή της ζωής των Ελλήνων τα τελευταία 40 Χρόνια. Τι να υποστηρίξω? Το Ναι η το Όχι? Και τι πραγματικά συμβολίζει αυτό το Ναι η το Όχι?

Επειδή λοιπόν αμφιταλαντεύομαι κι εγώ όπως ίσως και πολλοί από εσάς ,πολύ απλά γιατί έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας σε ότι ακούγεται, στα στοιχεία που δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αληθινά , κατά πόσο είναι προπαγανδιστικά κατά πόσο εξυπηρετούν συμφέροντα που μόνο μπορούμε να εικάζουμε, θα κάνω κάτι πολύ πιο απλό και αληθινό.

Θα σκεφτώ δυνατά. Απαλλαγμένη από οιαδήποτε πολιτική βούληση. Και θα θέσω κάποια ερωτήματα που βασανίζουν την ψυχή μου και το σύνολο του είναι μου εδώ και πολύ καιρό. .

1.Όταν μια χώρα υπαίτια για έναν ασύλληπτα τραγικό και οδυνηρό β παγκόσμιο πόλεμο καταφέρνει παρ όλα αυτά να αναστηλωθεί , να αναγεννηθεί από τις στάχτες της , και μπράβο της , να μαζέψει τα κομμάτια της και να δημιουργήσει έναν κολοσσό οικονομίας και ανάπτυξης ..Γιατί τώρα ζητά από μια χώρα σαν την Ελλάδα να πληρώσει ένα χρέος που ανεξάρτητα το πώς δημιουργήθηκε , δεν το οφείλει? Γιατί η Γερμανία ενώ υπέγραψε συνθήκη ειρήνης με όλες τις χώρες δεν υπέγραψε με την Ελλάδα ποτέ?? Γιατί ενώ αποζημίωσε όλες τις χώρες που επλήγησαν από τον πόλεμο δεν αποζημίωσε την χώρα μας ποτέ? Μια συνθήκη ειρήνης λοιπόν με την Ελλάδα θα κόστιζε 341.000.000.000 .Θα μου πείτε. .. και που ήταν οι δικοί μας δυναμικοί πολιτικοί να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούμασταν και δικαιούμαστε? Δυστυχώς δεν έχω απάντηση σε αυτό.. Σε αυτό που έχω απάντηση είναι πως αφού πήραν τα ξακουστά κατοχικά δάνεια και όλο το χρυσό από την τράπεζα Ελλάδος προκειμένου να αναστηλωθούν , δεν απέδωσαν ποτέ αυτά που όφειλαν . Ούτε φυσικά τις πολεμικές αποζημιώσεις. . Ως εκ τούτου συμπεραίνει κανείς πως μη έχοντας υπογράψει συνθήκη Ειρήνης με την Ελλάδα ποτέ , τυπικά είμαστε ακόμη σε. . .εμπόλεμη κατάσταση. .!!

Διεκδικείστε λοιπόν αγαπητοί φιλέλληνες πολιτικοί μας τα " κλοπιμαία " πίσω, συσπειρωθείτε αντί να τσακώνεστε εντός και εκτός βουλής , και πατέ να ταλαιπωρείτε τον κόσμο που δεν χρωστά τίποτα.

Όσο για το δημοψήφισμα της Κυριακής ας πράξει ο καθένας κατά συνείδηση. Αφού εστιάζουμε σε εντελώς λάθος δεδομένα, Δλδ διαπραγματευόμαστε ένα χρέος το οποίο δεν υπάρχει ,είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Το μόνο που εύχομαι είναι να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα γιατί αυτό θα ήταν οδυνηρό για όλους μας. Για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας.

Εύχομαι η ψήφος της Κυριακής όποια και να είναι αυτή να έχει ως αποτέλεσμα την δικαιοσύνη και την ομαλότητα. Ο Θεός μαζί μας. .», έγραψε η Μαντώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής.