Μπέττυ Μαγγίρα για το Όλα Παίζουν: "Αν γνώριζα ότι θα κατέληγε έτσι, ίσως να μην πήγαινα εξαρχής"

03 Ιουλ. 2015 - 09:09 | Media

Η Μπέττυ Μαγγίρα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Βίτσα, μεταξύ άλλων, έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς που πέρασε και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τα άλλα μέλη της ομάδας του «Όλα Παίζουν», η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω ότι το κλίμα μεταξύ τους στις αρχές δεν ήταν και τόσο καλό. «Επειδή δεν γνωριζόμασταν. Όταν δεν ξέρεις έναν άνθρωπο, όταν αγνοείς τα πατήματα του, τα κουμπιά του και υπάρχουν επιπλέον εντάσεις γύρω, δεν είναι εύκολο να βρεις τις ισορροπίες. Ήμασταν τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Προσπαθούσαμε να γνωριστούμε πάνω σε μία εκπομπή που δεν είχε βάση. Όταν αλλάζει κάθε μέρα δεν ξέρεις πού να πρωτοπατήσεις. Όταν η εκπομπή απέκτησε ένα χαρακτήρα, οι σχέσεις μας έγιναν πολύ καλύτερες», επεσήμανε.

Σχετικά με το ύφος που πήρε η εκπομπή στην πορεία της σεζόν, δήλωσε με ειλικρίνεια «Για να πω την αλήθεια, φανταζόμουν αυτή την εκπομπή λίγο διαφορετικά όταν πήγα. Δεν νομίζω ότι είναι το στυλ μου μια σχολιαστική εκπομπή, όχι γιατί δεν μπορώ να ανταποκριθώ, αλλά επειδή δεν είμαι τόσο η Μπέττυ».

Και κατόπιν εξομολογήθηκε «Πιθανότατα να μην πήγαινα εξαρχής αν γνώριζα ότι θα κατέληγε εκεί. Ωστόσο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Ωστόσο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Δοκίμασα. Το είδα και αυτό. Ούτε με έβαλε κανείς στη διαδικασία να γίνω κάτι άλλο, για να πουλήσει αυτό το πράγμα. Από αυτή την εκπομπή είδα και έμαθα πάρα πολλά».

Όσο για το μέλλον του «Όλα Παίζουν», αλλά και το δικό της στον Alpha, αποκάλυψε «Ολοκληρώνοντας την εκπομπή, δεν είχαμε πει τίποτα συγκεκριμένο για τον επόμενο χρόνο, πέρα από το ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε μια συζήτηση. Ήθελαν οι υπεύθυνοι του σταθμού να δουν τι budget έχουν και πώς θα το συνεχίσουμε. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα δεν λέμε τίποτα. Έχουν παγώσει τα πάντα».