Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

06 Ιουλ. 2015 - 09:06 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Δευτέρα 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Οι φίλοι μας έχουν τη δύναμη να μας πληγώσουν γιατί είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας. Σαν Ταύρος μπορείς να το αντέξεις αυτό. Όμως να βλέπεις ένα φίλο/μια φίλη πληγωμένο/η, σε θλίψη, ή εγκλωβισμένο/η και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, σε εξοργίζει. Μερικές φορές μια αγκαλιά αρκεί... Μην την τσιγκουνευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μια γουστάρεις, μια ξενερώνεις. Μια θες εξόδους, μια θες απομόνωση. Και μέσα σʼ αυτή την συναισθηματική αναμπουμπούλα υπάρχει κι ο φόρτος εργασίας. Πότε θα δώσεις μια μούντζα σε όλα και θα πάρεις τα βουνά δεν ξέρω..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινούν απʼ τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κι αν υπάρχει ένα τεράστιο στοίχημα για όλους τους Καρκίνους είναι σταδιακά να δίνουν λίγη μεγαλύτερη αξία στην εκλογίκευση των καταστάσεων και να μην ευνοούν 101% το ένστικτο. Ίσως αν τις επόμενες μέρες αντιμετωπίσεις την ψυχρή αλήθεια για μερικές συνεργασίες/σχέσεις στη ζωή σου να καταλάβεις την αξία αυτής της αλλαγής.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ίσως σήμερα ξυπνήσεις μʼ αυτή την αίσθηση πως η ζωή εξελίσσεται χωρίς εσένα, πως δεν ζεις αλλά απλά επαναλαμβάνεσαι. Ένα μούδιασμα στο μυαλό και μια αίσθηση εγκλωβισμένης ενέργειας στο σώμα. ΟΚ, τώρα που στο εξήγησα και ξέρεις πως δεν το χάνεις, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Παροδικό είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αυτή η αίσθηση ότι κάθε μέρα στη δουλειά είναι σαν να περνάς από εξεταστική επιτροπή και το παραμικρό σου λάθος γίνεται αφορμή για κακόβουλη κριτική έχει καταντήσει κουραστική. Όμως το να σκύβεις το κεφάλι και να το παίζεις υπεράνω καταντά γελοίο. Ζυγέ, αν πεις και κανένα φωνήεν παραπάνω δεν θα καταστρέψεις την εικόνα σου. Βάλε στη θέση τους μερικούς/ες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σήμερα παίζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τόσο μεγάλη ευχέρεια ανάμεσα στη μαγνητική γοητεία και την παγωμένη άμυνα που δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καταφέρει να αντισταθεί στα θέλω σου. Αρκεί να αποφασίσεις τι θες και θα το πετύχεις. Αλήθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Αν είσαι σε σχέση να μην σκέφτεσαι καμία άλλη προοπτική για απόψε εκτός από βραδιά στο σπίτι για τους δύο σας. 2) Αν είσαι ελεύθερος/η να νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ (να σου υπενθυμίσω πως αυτό συνήθως σε οδηγεί σε κάθε είδους τρέλα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως σημαίνει "σχεδιάζω για να φτάσω στο στόχο μου". Όμως το "σχεδιάζω" για εσένα λαμβάνει διαστάσεις πέρα από το φυσιολογικό. Στην προσπάθεια σου να σκεφτείς όλες τις μεταβλητές, να προβλέψεις όλα τα ενδεχόμενα, να μην σου ξεφύγει τίποτα συχνά χάνεις το σωστό συγχρονισμό, χάνεις στόχους, χάνεις σε αυτοεκτίμηση. Με τον καιρό μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, όμως δεν ξεχνάς που απέτυχες. Και αυτό είναι πολύ άσχημο για το παρόν σου...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η επιθυμία να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου, να κλείσεις τους φλύαρους ήχους της ζωής έξω από την πόρτα του σπιτιού σου (ή του δωματίου σου) είναι τόσο έντονη σήμερα, που η οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης ή καταστρατήγησης του νευραλγικού σου χώρου (ειδικά για τους συγγενείς σου είναι το λιγότερο 100 βήματα απόσταση) συνιστά επίθεση. Και σήμερα δεν παίρνεις αιχμαλώτους, ούτε κάνεις εκεχειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η πηγή της δημιουργικότητας και της αυτοκαταστροφής σου, αυτό που σε κάνει να γοητεύεις και απωθείς με την ίδια ένταση τους ανθρώπους, είναι πως ότι κι αν επιτυχείς, όσα μπράβο κι αν συλλέξεις, ποτέ δεν θα είσαι ικανοποιημένος/η από τον εαυτό σου. Και όσο περισσότερο δεν ικανοποιείσαι, τόσο αποζητάς το υπέρμετρο από τη ζωή και τις σχέσεις... Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό. Σήμερα αυτή η εσωτερική πραγματικότητα σου σε τέμνει σαν χαρακιά από πάνω ως κάτω.