Η Σμαράγδα Καρύδη ξεσπά: "Ωραία, δεν έκανα δικά μου παιδιά. Ε, και;"

07 Ιουλ. 2015 - 15:17 | Show Biz

Συνέντευξη στο περιοδικό «Omikron» και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση της με τα παιδιά, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει δικά της.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά «Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά! Παίζω μαζί τους, κάνουμε παρέα, δεν με εκνευρίζουν. Να, και η φίλη μου η Έλενα που έχει παιδιά, τα θυμάμαι από μωρά, που παίζαμε, που χορεύαμε… Είμαι καλή με τα παιδιά! Δεν έχω τον ανθρωποδιώχτη, επειδή δεν έκανα δικά μου. Ωραια, δεν έκανα. Ε, και;».

Ακόμη, αναφερόμενη στους φόβους της, εξομολογήθηκε «Είχα τεράστιο φόβο της ήττας και της αποτυχίας από παιδί. Δεν ήθελα με τίποτα να αποτύχω. Ακόμα το έχω, αλλά το περιόρισα με τα χρόνια. Αποδέχτηκα ότι κάποια στιγμή, αναγκαστικά, γιατί είναι νομοτελειακό, θα κάνεις και αποτυχία. Και θα την κάνεις για να έρθει μετά η επιτυχία – και πάει λέγοντας. Κύκλος είναι όλα. Πλέον δοκιμάζω πιο εύκολα πράγματα χωρίς να φοβάμαι. Μικρή έτρεμα μη σπάσω τ’ αβγά…Τώρα πια μένω ψύχραιμη, λες και το χρωστάω σε μένα να το κάνω…».