Επικαιρότητα:

Κάνε λίφτινγκ στο προσώπό σου με καρπούζι

28 Ιουλ. 2015 - 09:17 | Γυναίκα

Από τις πιο έντονες καλοκαιρινές μνήμες, είναι όταν καθόμασταν στο μπαλκόνι και ο παππούς έκοβε καρπούζι για να φάμε όλοι μαζί. Αναρωτιόμουν γιατί η γιαγιά μου κρατούσε μερικές φλούδες στο τέλος.Μεγαλώνοντας, μου έμαθε το μυστικό για το πιο τέλειο φυσικό λίφτινγκ!

Είναι η πιο τέλεια φυσική μάσκα, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Ορός-μάσκα για μίνι lift:

Υλικά:

Φλούδες από 2-3 φέτες καρπούζι

Παρασκευή:

Πολύ εύκολο! Κόβεις λίγες φέτες καρπούζι, τρως τη σάρκα και στη συνέχεια τεμαχίζεις τις φλούδες και τις ρίχνεις στο μπλέντερ ώσπου να γίνουν πολτός. Απλώνεις σε καθαρό πρόσωπο για 20’. Προσοχή, μη μιλάς και μην κάνεις μορφασμούς κατά τη διάρκεια της εφαρμογής! Αφαιρείς με βαμβάκι εμποτισμένο σε χλιαρό γάλα και βάζεις την ενυδατική σου. Αμέσως θα δεις ότι το δέρμα σου έχει συσφιχθεί και έχει ανορθωθεί το κοντούρ του προσώπου σου.

Το καρπούζι είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β6, C, λυκοπένιο, φυτικές ίνες και κάλιο, συνεπώς είναι φουλ δραστικό κατά των ελεύθερων ριζών που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος.

Κορίτσια, δοκιμάστε τη για μερικές μέρες και όταν όλοι σας ρωτούν τί κάνατε και ακτινοβολείτε, κλείστε τους το μάτι και πείτε τους: «Φρουτάκι να κεράσω;»