Σούλη Σαμπάχ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγός της ηθοποιός Δημήτρη Νικολαΐδη

28 Ιουλ. 2015 - 09:42 | Show Biz

Ο ηθοποιός Δημήτρης Νικολαΐδης «έφυγε» από τη ζωή το 1993 έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα, η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ μίλησε για την απώλεια του και την απουσία του από τη ζωή της.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Ο σύζυγός σας ταλαιπωρήθηκε πολύ με την αρρώστια του... 

«Πάρα πολύ, όμως. Δέκα χρόνια τα πνευμόνια του ήταν σαν κάρβουνο. Είχε οικογενειακό προηγούμενο. Έζησε λόγω του ότι ανέπνεε με το διάφραγμα, χάρη της υποκριτικής τέχνης του. Μου έμεινε στα χέρια. Τον πήρα, τον πήγα στο νοσοκομείο. Τον κρατούσαν με τα μηχανήματα. Δεν λειτουργούσε ο οργανισμός του. Έπαθε πολλαπλές ανακοπές. Όμως είχε πολύ γερή καρδιά και δεν πέθαινε. Σε μία από τις κρίσεις που είχε, ενώ τον είχαμε ξυπνήσει από την καταστολή, μόνος του έβγαλε τα καλώδια. Δεν ήθελε να ζήσει άλλο. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έπειτα από άλλες ανακοπές που έπαθε, πέθανε».

Φαντάζομαι ότι ήταν μεγάλο το σοκ για εσάς...

«Δέκα χρόνια, κάθε μέρα, προσευχόμουν και έλεγα: «Δημήτρη μου, ζήσε και σήμερα»

Σας λείπει η συντροφιά του;

«Ύστερα από 22 χρόνια απουσίας, έχω όλα του τα πράγματα όπως ήταν τότε. Είναι σαν να ζούμε στο ίδιο σπίτι. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Τον νιώθω δηλαδή στο σπίτι μας ακόμα. Ευτυχώς είμαι αισιόδοξο άτομο και λέω πάντα ότι η ζωή συνεχίζεται».