Επικαιρότητα:

Χολίδης - Μουστάκα: Τι τους οδήγησε στον χωρισμό;

29 Ιουλ. 2015 - 10:31 | Show Biz

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Χριστίνα Μουστάκα και ο Χρήστος Χολίδης αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές τους. Τι συνέβη και πήραν αυτή την απόφαση;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από μερικές εβδομάδες ο Χρήστος Χολίδης αποφάσισε να ζητήσει από τη Χριστίνα Μουστάκα να επισημοποιηθούν τη σχέση τους.

Έτσι, όταν πλέον, μετά από ενάμιση χρόνο πήρε την απόφαση να ζητήσει από τη Χριστίνα Μουστάκα να παντρευτούν μιας και ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι αυτό ήταν που ήθελε πραγματικά να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

«Θεώρησε ότι έκανε μια μεγάλη υπέρβαση και ήταν απόκτα βέβαιος ότι η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν θετική και ενθουσιώδης», λέει ένας πολύ στενός φίλος του τραγουδιστή.

Η Χριστίνα Μουστάκα αιφνιδιάστηκε με την πρόταση.  Έτσι, όταν της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, η ίδια δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Κάτι που φάνηκε και στην αντίδραση της. «Ενώ ήταν κάτι που και η ίδια το ήθελε πολύ, δίστασε να του απαντήσει θετικά. Φοβήθηκε ότι εκείνος ή δεν το εννοούσε απόλυτα, ή ότι το έκανε πάνω στη στιγμή για να την ευχαριστήσει. Όταν κατάλαβε ότι ο Χρήστος είχε πάρει τα πράγματα σοβαρά, ήταν μάλλον αργά» λέει ένα πολύ κοντινό πρόσωπό της.

Ο δισταγμός της Χριστίνας Μουστάκα ήταν αυτός που τελικά της κόστισε τη σχέση της με τον τραγουδιστή, όπως και η καθυστέρηση της να απαντήσει την πρόταση του. Σύμφωνα με όσα λένε όσοι ξέρουν καλά τα γεγονότα, ο τραγουδιστής θύμωσε και μετά από μερικές απανωτές κρούσεις, σταμάτησε να την πιέζει για μια απάντηση και απλώς απομακρύνθηκε ταχύτατα συναισθηματικά, με συνέπεια κάποια στιγμή να επέλθει και ο χωρισμός.