Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

01 Αυγ. 2015 - 09:31 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Σάββατο 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μπορεί από τη στιγμή που γεννήθηκες να σου έχουν πιπιλήσει τʼ αυτιά πως Κριός σημαίνει «είμαι συνέχεια στην τσίτα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα κοιμάσαι μόνο 4 ώρες τη μέρα ή ότι θα τρως άθλια κι ακανόνιστα για να αποδείξεις πως αντέχεις. Σήμερα αύξησε τις ώρες ανάπαυσης και περιποιήσου επιτέλους το σώμα σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου  - μην ξεχνάς πως εσύ εμπιστεύεσαι ότι φαίνεται, αγγίζεται, λέγεται ενώ ο θαυμασμός, ειδικά από το άλλο φύλο, είναι συχνά σιωπηλός και μυστικοπαθής. Μην γκρινιάζεις λοιπόν και παίξε το παιχνίδι των σκιών της γοητείας αυτή την εβδομάδα. Το 'χεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Λες και το σώμα σου έχει μπει στον αυτόματο πιλότο σήμερα και κάνει όλα τα γνωστά και τετριμμένα χωρίς την δική σου επέμβαση. Άρα το μεγάλο ερώτημα είναι: εσύ και το μυαλό σου, που βρίσκεστε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ναι, ναι, τα γνωστά σήμερα... Η κοινωνικότητα και οι παρέες δεν σου λένε και πολλά αν δεν περιλαμβάνουν μια υποψία τουλάχιστον ερωτικού ενδιαφέροντος. Ή μήπως τελικά βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις κάποιον/α;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

αΈχεις παράπονα από τους/τις συναδέλφους σου; Νιώθεις πως υποσκάπτουν την δουλειά σου; Θες να αποκαλύψεις τις βλέψεις σου για μια θέση που έμεινε κενή; Σε έχει εξοντώσει το πρόγραμμά σου και θες να ζητήσεις μια άδεια; Σήμερα άνοιξαν οι ουρανοί… Ε, τʼ αυτιά του/της προϊσταμένου σου εννοώ! Ζήτησε και θα λάβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Έχεις ανάγκη από αέρα, ανανέωση, περιπέτεια. Αυτό σημαίνει πως σήμερα μπορείς: να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον (όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά), να βγεις σε μαγαζιά με έθνικ αποχρώσεις και ακούσματα, να φλερτάρεις με την αθωότητα ενός εφήβου και τις προθέσεις ενός δολοφόνου. Δεκτοί και όλοι οι συνδυασμοί των παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, τελευταία ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει να φορέσει συνηθισμένα casual ρούχα και μαύρα γυαλιά και να αφομοιωθεί μέσα σε ένα άμορφο πλήθος. Ένα άλλο κομμάτι σου επιθυμεί να γίνει το κέντρο του σύμπαντος, ερωτικά και επαγγελματικά. Το κακό είναι πως αυτοί οι δύο εαυτοί σου αγνοούν απόλυτα ο ένας την ύπαρξη του άλλου...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που ξυπνάς και λες: «Πάλι καλά που υπάρχει και η δουλειά και το μυαλό μου δεν τριγυρίζει σε ανθρώπους που δεν άξιζαν τον κόπο!». Τώρα αν τυχαίνει να μην εργάζεσαι σήμερα, τι να σου πω; Κάνε τα οικιακά στη χειρότερη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Κυκλοφορείς μ' αυτό το βλέμμα "Μη μου πεις τώρα καμιά βλακεία πάλι γιατί θα γίνουμε μπίλιες" και φαίνεται πως είναι αρκετό για να κερδίσεις την ηρεμία σου από τον/την σύντροφό σου ή μερικούς φίλους που έχουν αναγάγει σε hobby να σε πρήζουν. Αμήν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Οι σκέψεις σου αποκτούν καθαρότητα διαμαντιού και τα σχόλια - βέλη σου έχουν ευστοχία που θα ζήλευε και ο Ρομπέν των Δασών. Αν κατάφερνες να χρησιμοποιήσεις αυτή την δύναμη τις επόμενες μέρες για να εκτοξεύσεις την ταχύτητα και την ποιότητα της δουλειάς σου, τότε θα αναγκάσεις ακόμη και τον αστρολόγο σου να υποκλιθεί μπροστά σου!