Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

03 Αυγ. 2015 - 09:05 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Δευτέρα 3 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Σήμερα η ανάγκη σου για απόδραση από τη εργασιακή ρουτίνα, ανάσες κοινωνικότητας και ενέσεις χαμόγελου είναι τόσο πιεστικές, που αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα, κινδυνεύεις να πέσεις σε ραθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Πρόταση: Δεν είναι ούτε ντροπή και σίγουρα όχι κατακριτέο να περιορίσεις σήμερα τις διασκεδάσεις και την κραιπάλη αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Προειδοποίηση: Όμως σίγουρα θα είναι ανόητο να κλείσεις τα μάτια σʼ αυτές και να τις αφήσεις προίκα για την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Δεν θα προλαβαίνεις τίποτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, σε βλέπω να ξυπνάς φορτισμένος/η σήμερα και έτοιμος/η για καυγά ή γκρίνια! Σε παρακαλώ μην στραπατσάρεις την εικόνα σου στη δουλειά πάλι. Ξέσπασε μόνο μπροστά σε ανθρώπους που σε ξέρουν αρκετά καλά για να μην σε βρίσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν και έχεις συνηθίσεις οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς και μούτρα για αρκετές μέρες, αν συμβούν σήμερα μάλλον θα μοιάζουν με κάθαρση και κλείσιμο ενός δύσκολο κύκλου σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι αυτή η παρόρμηση να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στη δουλειά σου (και συνεπώς να μοιράζεις παρατηρήσεις αριστερά και δεξιά με το πάθος δασκάλου με βέργα), ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου και ξαναβρές τα λογικά σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όπως μου έλεγε και μια φίλη Ζυγός πριν από λίγες μέρες, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εκείνη (όπως κι εσύ ίσως) παραμένει ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να την καταλάβει. Και τι κάνει; «Ελπίζω κάποια μέρα να με νιώσει. Ως τότε όμως δεν θα γίνω κοσμοκαλόγρια αγάπη μου...». Αυτό είναι αντιμετώπιση Ζυγού μωρό μου! Γκεγκε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιο σου ή τον προσωπικό σου χώρο και μέσα στην απόλυτη ησυχία να αφουγκραστείς τη σκέψη σου (ή το ένστικτό σου), να σκεφτείς τη ζωή σου, να κρίνεις την πραγματικότητα σου. Κάνʼ το λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική για να βάλλεις φρένο στον εγκέφαλο σου να μην σκέφτεσαι σε σημείο εξάντλησης. Όχι Τοξότη, δεν κινδυνεύεις να χάσεις τη γοητεία σου, το μυαλό σου ή την αυτοπεποίθηση σου! Κινδυνεύεις όμως να γίνεις σκιά του εαυτού σου αν συνεχίσεις έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις και μέχρι να ξαναπέσεις για ύπνο είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις, θα επιζητάς ηρεμία και ήπιους ρυθμούς. Μακάρι να το πετύχεις, γιατί το έχεις τόσο ανάγκη...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σήμερα έχεις το δικαίωμα (ή την υποχρέωση κατʼ εμέ) να ασχοληθείς μόνο με δικά σου προβλήματα, να ολοκληρώσεις καθυστερημένες εργασίες ακόμη και να διασκεδάσεις ξεχνώντας για λίγες ώρες τη ρουτίνα που σε έχει πλακώσει σαν πάπλωμα από μπετόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μα να θες να μελαγχολήσεις και να μην σʼ αφήνουν; Και πολύ καλά σου κάνουν Ιχθύ. Αμάν πια μʼ αυτή την βαρυθυμία σου! Πως ακριβώς περιμένεις να σου φανεί ενδιαφέρουσα η ζωή αν είσαι συνέχεια κλεισμένος/η μέσα συνειδητά αποκλείοντας το αναπάντεχο απʼ τη ζωή σου! Καλά σου κάνουν λοιπόν και σε τραβάνε με το ζόρι – έχουν την έγκριση του αστρολόγου σου.