Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

04 Αυγ. 2015 - 09:32 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τρίτη 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, μην πετάς στα σύννεφα σήμερα! Να θυμάσαι πως τα προβλήματα που δεν λύνεις σήμερα στη δουλειά, αύριο θα είναι πολλαπλάσια και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει σήμερα είναι η δουλειά! Αν δεν καταφέρεις να κάνεις κοπάνα πρόσεξε! Αφορμή για καυγά θα ψάχνεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, περισσότερο λάθος μέρα για να το παίξει υποχωρητικός δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Χωρίς να τσαμπουκαλεύεσαι και να ξεφωνίζεις ξεκαθάρισε τις απόψεις σου σʼ όποιον/α (συγγενή, φίλο/ή, σύντροφο) επιχειρεί να σε μαντρώσει στη λογική του/της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, άσε για σήμερα τις ερωτικές ονειροπολήσεις και αφοσιώσου ψυχή τε και σώματι στην εργασία σου. Οργανώσου, κλείσε εκκρεμότητες, επικοινώνησε με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για την δουλειά σου. Δεν χαζεύουμε σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, η μέρα σήμερα σου φέρνει μεγάλη ενέργεια, διάθεση για κοινωνική ζωή και ετοιμότητα να φλερτάρεις στην πρώτη ευκαιρία. Μια συμβουλή: τίποτα απʼ αυτά δεν πρέπει να φανεί στο χώρο εργασίας σου. Εκεί παγωμένη σοβαρότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, όποιος/α δεν μπορεί σήμερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου και τις ταχύτητες σου, καλύτερα να μείνει πίσω και να μην σε ενοχλήσει. Δεν το έχεις και σε τίποτα να εξαπολύσεις μαζική επίθεση σε όποιον/α σου λέει "Ηρέμησε." ή "Χαλάρωσε."... Δεν θέλω να χαλαρώσω ρε φίλε, άι παράτα με!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, μη τα βάζει με τη στενόμυαλη λογική (?) των συναδέλφων σου που δεν μπορούν να δουν πέρα από την οθόνη του υπολογιστή τους και πιο μακριά από το μικροσύμπαν της ρουτίνας τους! Μη χαλάς τη διάθεση σου και τσάμπα σάλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που σʼ εκνευρίσει αφόρητα το πόσο πολύ διαφέρει ο τρόπος σκέψεις σου από το τι σκέφτεται και πως λειτουργεί ο κόσμος εκεί έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτεθείς στον πρώτο αντιφρονούντα που θα συναντήσεις, ναι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, όποιος/α προσπαθήσει σήμερα να σε παρακινήσει/πιέσει/αναγκάσει να λειτουργείς σε ταχύτητες μεγαλύτερες απ' αυτές που αντέχεις (και σήμερα δεν είναι τόσο υψηλές...), μάλλον προκαλεί την τύχη του/της για χοντρό καυγά. Bring it on!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, μια είναι η κρίσιμη ερώτηση: "Μπορείς να αφιερώσεις σήμερα περισσότερες από 4 ώρες στο σεξ;". Αν η απάντηση είναι θετική, το tip τελειώνει εδώ. Αν η απάντηση είναι αρνητική, μάλλον σε βλέπω να ξεπατώνεσαι στη δουλειά, να κάνεις τη ζωή δύσκολη στους συνεργάτες σου και να ξεσπάς σ' όποιον/α τολμήσει να αμφισβητήσει έστω και ένα "και" από ό,τι λες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, δεν είναι ανάγκη να δώσεις συνέχεια σε διαφωνίες ή ασυνεννοησίες με κάποιο/α φίλο/η σου σήμερα. Είσαι ενήλικας και καταλαβαίνεις πως δεν οδηγούν πουθενά τα πείσματα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, επειδή η τάση για τη σημερινή μέρα είναι να κάνεις μεταφορά προβλημάτων από την δουλειά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το αντίστροφο, προσπάθησε να λύνεις τις διαφορές τη στιγμή που δημιουργούνται και κυρίως μʼ αυτούς που τις προκαλούν.