Είπε "όχι" στην Ελένη Μενεγάκη για χάρη της οικογένειάς της!

27 Αυγ. 2015 - 15:42 | Media
Είπε "όχι" στην Ελένη Μενεγάκη για χάρη της οικογένειάς της!

Η Αλέκα Καμηλά βάζει τον άντρα της και τα παιδιά της πάνω απ' όλους, πόσο μάλλον από μια καριέρα στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια, που έκανε πέρυσι comeback στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Ολα παίζουν» στον Alpha, απάντησε τελικά αρνητικά στην πρόταση που είχε να καθίσει στο πάνελ της «Ελένης» τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν είναι ότι δεν ήθελε. Απλώς σε λίγο καιρό η Αλέκα πρόκειται να επιστρέψει οικογενειακώς στην Αμερική και έτσι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να πει «ναι» σε αυτή τη συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του NBA, δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τους ιθύνοντες της πρώην ομάδας του, τους Kings, να επιστρέψει στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο σε αυτήν. Και φυσικά η Αλέκα δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή να μείνει πίσω με τα παιδιά τους, Αντρέι, Μίλα και Μάξιμο. Η ίδια είχε αναφέρει κιόλας σε συνέντευξή της πριν από καιρό ότι λειτουργούν πάντα ως ομάδα, κάνοντας γνωστό από τότε ότι βρίσκονταν με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το άλλο στις ΗΠΑ. Εκείνη την περίοδο βέβαια δεν ήταν ακόμη σίγουρο ότι ο Στογιάκοβιτς θα αποδεχόταν την επαγγελματική πρόταση. Ο ίδιος όμως φαίνεται ότι το σκέφτηκε καλά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι και το μέλλον των παιδιών τους βρίσκεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Οπως ακούγεται, η οικογένεια θα μετακομίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, τούτη τη φορά δεν θα μείνουν στο Μαϊάμι, όπως συνέβη την προηγούμενη. Αλλωστε έχουν βάλει πωλητήριο αντί 8.900.000 δολαρίων στην έπαυλη που διατηρούν εκεί. Η οικογένεια θα ζήσει πιθανότατα στο Σακραμέντο, όπου βρίσκεται και η έδρα των Kings.