Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου

29 Αυγ. 2015 - 09:49 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου

Η Πανσέληνος της σημερινής μέρας, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σας με τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα συνεχιστούν για τις επόμενες δύο ημέρες. Oμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας. Oλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται και ίσως είναι καλύτερα που διαμορφώνεται έτσι το σκηνικό, μια που όσοι παραμείνουν κοντά σας θα έχουν δώσει την καλύτερη απόδειξη ότι σας αγαπούν. Αυτοί που θα αντιδράσουν είναι όσοι είχαν υποκριθεί συναισθηματικά απέναντί σας για να επιτύχουν σκοπούς που μόνο αυτοί γνώριζαν, όμως τέτοια άτομα δεν χρειάζεται να τα έχετε δίπλα σας.

Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σχέσεις σας, ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες, οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μέσα από την εξέλιξή τους θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας. Λόγια που θα ακούσετε από τρίτους θα σας πονέσουν, όμως θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσον καιρό αποφεύγατε. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση. Αν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν οι καταστάσεις του μήνα που θα προκληθούν από εσάς, αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές. Αν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα στο μέλλον, ηρεμήστε.

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχουν στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας. Βρείτε τον πραγματικό στόχο και φροντίστε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σημαντικές απολαβές και ηρεμία στον οικονομικό τομέα. Θα εντείνει η καθημερινή σας ζωή σε σημείο που αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα. Πάρτε αποφάσεις που θα εξομαλύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό τομέα, που θα σας φανερώσει και το παρασκήνιο που υπάρχει. Οι οικονομικές διακυμάνσεις θα συνεχίζονται, αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα. Αρχίστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση, ώστε να βγείτε από το χάος που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα. Μην κινηθείτε παρορμητικά, ούτε και φοβισμένα. Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες. Ετσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζει κανείς. Οσοι διαθέτετε μια άνεση από τύχη, μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας. Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας, σαν ταινία και σας κάνουν να πιέζεστε ακόμα περισσότερο, αφού εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ό,τι έγινε. Προτιμάτε να βρίσκετε εξιλαστήρια θύματα για τα σφάλματά σας, παρά να δείτε την πραγματικότητα κατάματα. Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατ' αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία για να προχωρήσετε μπροστά και να μη χάνετε χρόνο σε πισωγυρίσματα ή σε αρρωστημένες καταστάσεις. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά θέματα, ούτε και για να προβείτε σε ανοίγματα. Εξάλλου στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι τόσες, όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά συμπληρωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και αποφύγετε την επανάληψή τους για να έχετε έναν παραγωγικό μήνα και αν κάποιες υποθέσεις σας κλείσουν, θα είναι για το καλό σας. Οι ανακατατάξεις στις σχέσεις σας, τα διλήμματα που θα εμφανιστούν και η νοσταλγική τάση που θα έχετε θα ανασύρουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος, όμως εσείς πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Εσείς θα κρίνετε και θα διαλέξετε ποιους θα δείτε και πώς θα τους συμπεριφερθείτε. Ακόμα κι αν κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι που είχατε ζήσει μαζί τους και νιώθετε οικεία, η άποψη που έχετε σχηματίσει για τις σχέσεις σας δεν θα απειληθεί. Επικοινωνήστε με σωστό τρόπο με τα άτομα της οικογένειάς σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στις δύσκολες περιόδους που περνάτε κατά καιρούς.

ΛΕΩΝ: Ο σωστός τρόπος έκφρασης θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο ουσιαστικές. Βγάλτε από δίπλα σας άτομα που σας δίνουν κάτι, αλλά σας απορροφούν ενέργεια και σας απομυζούν υλικά. Ορίστε εσείς τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, ώστε να μην παιχτούν μέσα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας σενάρια. Ακούστε μόνο την εσωτερική φωνή σας και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται πως είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Εχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ακόμα ένα ατού για να ανέβει η ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που πρόκειται να κάνετε. Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε ως το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Θα γεμίσετε προβληματισμούς για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι περισσότερες από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα έχετε θα είναι αποδοτικές και κερδοφόρες, και θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ακόμα περισσότερο τους στόχους σας. Αφήστε και τους άλλους να πάρουν αποφάσεις και μην επωμίζεστε εσείς όλο το βάρος, ώστε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει σχετικά με την εργασία σας. Θα υπάρχουν αρκετές εστίες εντάσεων τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό χώρο σας. Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και δεν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους προβληματισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν έντονα, καθώς θα προσπαθείτε πάση θυσία να βάλετε γερές βάσεις για να εδραιωθείτε στον επαγγελματικό τομέα σας, αλλά και να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας. Τώρα θα διαπιστώσετε πως ό,τι δεν αντέχει στον χρόνο αναπόφευκτα θα διαλυθεί. Ο,τι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον, ακόμα κι αν έχει υποστεί ζημιά, μπορεί να αναγεννηθεί. Εχετε βάσιμους λόγους να ελπίζετε σε μια ευνοϊκή τροπή των πραγμάτων και να «φορέσετε» το καινούργιο σας χαμόγελο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτετε υπομονή και να έχετε κατασταλάξει στο τι θεωρείτε ιδανικό μοντέλο σχέσης. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περάστε στη δράση αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που έχουν φθαρεί ή σας καταπιέζουν ψυχικά. Μη θεωρήσετε ότι κάτι είναι δεδομένο στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί η ελλιπής επικοινωνία με κάποιους ίσως οδηγήσει σε λανθασμένη εκτίμηση των καταστάσεων. Οι προσωπικές σχέσεις σας θα απαιτήσουν περισσότερη τρυφερότητα και χρειάζεται να είστε πιο εξωστρεφείς, αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας και να ανανεωθούν. Στις επαγγελματικές σχέσεις σας αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας. Αρκετές συναλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιήσετε θα είναι προς όφελός σας κι εσείς, βλέποντας ότι ο οικονομικός τομέας σας εμφανίζει άνοδο, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο να αποκτήσετε όσα περισσότερα υλικά αγαθά μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πολλές αλλαγές που θα περιλαμβάνει η εβδομάδα που έρχεται θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας φέρουν κάποιες ανησυχίες. Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε κάποιες εξετάσεις προληπτικά προκειμένου να καθησυχάσετε τον εαυτό σας και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακαλύψετε ότι περισσότερο πρόκειται για φοβίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προκειμένου να ηρεμήσετε είναι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση να σας ξεφύγει και να πάει χαμένη. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα προκύψουν θα συμβάλουν ώστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε κατά νου. Τακτοποιήστε όποια εργασιακή εκκρεμότητα έχετε και τολμήστε μετακινήσεις που απαιτούνται, μια που ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τα συναισθήματά σας και ενεργήστε με γνώμονα τη λογική. Προσέξτε ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις. Τα βήματά σας θα πρέπει να είναι μικρά και σταθερά, ώστε να μπορείτε να προβλέπετε τον αντίκτυπο της κάθε ενέργειας. Για αρχή αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων στον εργασιακό χώρο σας. Η συνέπεια θα σας βοηθήσει να ποντάρετε σε ένα πιο σίγουρο οικονομικό μέλλον. Αφήστε το μυαλό σας καθαρό από επηρεασμούς τρίτων και οι παρούσες καταστάσεις θα σας υποδείξουν ότι ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και να μην είστε ατομιστές, μια που έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε παραμελήσει αρκετά τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας και είναι καιρός να την προσέξετε. Σταματήστε να ζητάτε σε μόνιμη βάση αποδείξεις για την αγάπη ή να σκορπίζετε χωρίς σκέψη όρκους αιώνιας πίστης. Οσο κι αν σας σπρώχνει το πάθος που έχετε μέσα σας, δεν είναι σίγουρο πως οι άλλοι θα αντιλαμβάνονται έτσι τα πράγματα και δεν θα έχουν στο μέλλον απαιτήσεις από εσάς. Αν, πάλι, εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε οπωσδήποτε να ζήσετε μια ριψοκίνδυνη σχέση, καλώς να έρθει, αλλά μην κυνηγάτε τις δυσκολίες με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να απομυθοποιείτε τις καταστάσεις για να απολαύσετε τις στιγμές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ περισσότερες απ' ό,τι συνήθως, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε πισωγυρίσματα, εξαιτίας του φόβου σας ότι θα είστε μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι έχετε ήδη ταίρι στη ζωή σας θα πρέπει να προσέξετε τις κρίσεις ζήλιας που σας πιάνουν κατά διαστήματα. Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με θεατρικές κινήσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα, όσο πεζή κι αν σας φαίνεται, γιατί θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας, αλλά και να αποφύγετε «υφάλους». Μπορεί να έχετε διλήμματα για το σωστό και το λάθος, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε, αφού στο τέλος θα κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε. Η μοίρα θα επέμβει όπου χρειάζεται και θα σας υποδείξει το σωστό. Ξεπεράστε το ατσαλάκωτο πρόσωπο που προσπαθείτε να δείξετε, ώστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον σύντροφό σας. Η αλληλοκατανόηση που θα έχετε μεταξύ σας θα ανανεώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του ερωτισμού, δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα στη σχέση σας.