Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

31 Αυγ. 2015 - 09:04 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Δευτέρα 31 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, κέφι ήταν και πέρασε! Για τις επόμενες μέρες ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις έναν Γολγοθά υποχρεώσεων που θα σ' αναγκάσουν, είτε το θες, είτε όχι, να οργανωθείς καλύτερα κι από Παρθένο. Αν δεν τα καταφέρεις σε βλέπω να μην προλαβαίνεις ούτε να κοιμηθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μην περιμένεις και τεράστια ικανότητα συγκέντρωσης σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δουλειάς σου. Το μυαλό σου αποσπάται με το παραμικρό. Γιατί; Ίσως γιατί έχει πάθει υπερφόρτωση πια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, καλείσαι να μαζέψεις όλη τη διαθέσιμη δύναμη/ενέργεια/πυγμή σου και να τις καταθέσεις στη δουλειά σου για τις επόμενες μέρες! Δεν πρέπει να δείξεις ούτε ένα σημάδι κούρασης/κάμψης στους/στις ανωτέρους/ανώτερες σου! Α κι αν ψάχνεις για δουλειά τώρα πρέπει να τρέξεις ακόμη περισσότερο!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, αν θες να συνεχίσεις αυτό το μοτίβο της εσωτερικής συναισθηματικής παράνοιας/εξωτερικής εύθυμης διάθεσης, κάνε το στο πρώτο μισό της ημέρας. Γιατί καθώς θα πλησιάζει το βράδυ θα σου φαίνεται τόσο ανόητο να χαλάς τη διάθεση σου, έτσι από ψυχαναγκασμό και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Το μόνο που χρειάζεται να επιδείξεις είναι μια κάποια διπλωματικότητα γιατί αυτός/η που θα βρίσκεται απέναντι σου μάλλον δεν θα έχει την ίδια υπομονή που έχεις εσύ...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ποτέ δεν μπορούσες να καταλάβεις γιατί πρέπει να αισθάνεται κάποιος/α άσχημα με το να είναι εγωιστής και να λέει φωναχτά «Θέλω!». Ποτέ σου δεν είχες τέτοια ενοχικά σύνδρομα. Όμως επειδή γύρω σου αφθονούν εκείνοι/ες που ζουν και αναπνέουν γιʼ αυτά. Οπότε ετοιμάσου για σφοδρές συγκρούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μην περιμένεις συγκλονιστικά εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένεις νʼ ανοίξουν οι Ουρανοί και να βρέχει τύχη, χρήματα, συναισθήματα ή ευκαιρίες. Όμως μπορείς να περιμένεις τις επόμενες μέρες να ξυπνά ξανά η έμφυτη αισιοδοξία σου και μια διάθεση να πάψεις νʼ ασχολείσαι πια με τα λάθη/πάθη του παρελθόντος. Και το να πάψεις να βασανίζεσαι εσωτερικά είναι το σημαντικότερο όλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, μην σκέφτεσαι τόσο έντονα ρε παιδί μου τα προβλήματα σου. Θα κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα πολύ γρήγορα και πίστεψε με τα έχεις πολύ ανάγκη. Μήπως να χαλαρώσεις λίγο περισσότερες αυτές τις μέρες αντί να πιέζεσαι με τη δουλειά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, είσαι σε φάση χαλάρωσης και απόλαυσης σήμερα, οπότε πρόσεξε μη πας κόντρα στη φυσική σου ροπή γιατί το σώμα σου θα σε τιμωρήσει! Χαλαρώνουμε τώρα. Χαλαρώνουμε... Εισπνοή. Εκπνοή. Τέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, συνεχίζεις στο μοτίβο δυναμισμός/εγωισμός σήμερα, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς να περιμένεις από τους άλλους (φίλους/ες ή σύντροφο) πρωτοβουλία. Από το βράδυ όμως μπες αυτόματα σε διάθεση χαλάρωσης. Θα χρειαστείς δυνάμεις από αύριο...