Happy Day: Νέοι συνεργάτες στην εκπομπή

02 Σεπ. 2015 - 09:30 | Media
Happy Day: Νέοι συνεργάτες στην εκπομπή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς επιστρέφουν στην συχνότητα του Alpha τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 8 με στόχο να μας χαρίσουν χαμόγελα και να μεταφέρουν στους τηλεθεατές καθετί καινούριο όχι μόνο από το χώρο της showbiz, αλλά και από το χώρο της ομορφιάς, της μόδας, της διακόσμησης.

Εκτός από τις γνώριμες στους τηλεθεατές Ζωή Κρονάκη, η οποία θα συνεχίσει να μας ενημερώνει με θέματα που αφορούν στα παιδιά και την Νατάσα Σιδηροκαστρίτου, η οποία θα μας μεταφέρει τις νέες τάσεις και προτάσεις γύρω από τη διακόσμηση, νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στην εκπομπή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη θα αναλάβουν τη στήλη της μόδας. Οι δύο τους διακρίθηκαν φέτος από το περιοδικό Marie Claire για το fashion blog που έχουν δημιουργήσει και σε συνεντεύξεις τους έχουν μιλήσει για το πάθος τους γύρω από τη μόδα.

Δεν θα είναι όμως τα μόνα πρόσωπα - έκπληξη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. Η make up artist Λεάννα Μάρκογλου θα αναλάβει τα θέματα ομορφιάς στην εκπομπή. Η εντυπωσιακή σύζυγος του τραγουδιστή Πάνου Καλλίδη θα δώσει αυτή τη σεζόν τις συμβουλές της στις τηλεθεάτριες του Happy Day.