Πέγκυ Ζήνα: Η κρίση στον γάμο της και ο όρος πριν παντρευτούν

03 Σεπ. 2015 - 09:29 | Show Biz
Πέγκυ Ζήνα: Η κρίση στον γάμο της και ο όρος πριν παντρευτούν

Η εξομολόγηση για τα 20 χρόνια κοινής ζωής με τον σύζυγό της.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας σε λίγο καιρό συμπληρώνουν 20 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι είναι ένα από τα μακροβιότερα της showbiz και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 4χρονη Ηλέκτρα, η οποία έχει κάνει και τους δύο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σε μια από εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello!» η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν έχει περάσει κρίση στο γάμο με τον μάνατζερ σύζυγό της και πώς τη ξεπέρασαν.

Για τον τρόπο που καταφέρνουν να παραμένει η σχέση τους αλώβητη στον χρόνο, δήλωσε χαρακτηριστικά «Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει καταρχήν ο έρωτας να μετουσιωθεί σε αγάπη. Αν ο έρωτας παραμείνει μόνο πάθος, τότε κάποια στιγμή θα τελειώσει».

Όσο για το αν πέρασαν ποτέ κρίση, η ίδια εξήγησε «Σοβαρή κρίση του τύπου να φύγει ο ένας από τους δύο από το σπίτι, δεν έχουμε περάσει ποτέ. Είχαμε κάνει μία συμφωνία στην αρχή της σχέσης μας και την έχουμε τηρήσει. Ό,τι και να γίνει, όσο και αν τσακωθούμε, δεν θα φύγει κανένας από το σπίτι, μέχρι να μας περάσουν τα νεύρα και να τσεκάρουμε ότι αυτό που συνέβη δεν έγινε εν βρασμώ. Και να κάνει κάποιος λάθος θα ζητήσει συγγνώμη».