Επικαιρότητα:

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου - Έχασε τη μητέρα της

03 Σεπ. 2015 - 09:39 | Show Biz
Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου - Έχασε τη μητέρα της

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς πριν από λίγες ημέρες «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της, σε ηλικία 107 χρόνων. Τα τελευταία επτά χρόνια η Αικατερίνη Χαϊμαντά (όπως ήταν το πατρικό της όνομα) αντιμετώπιζε προβλήματα άνοιας, χρειαζόταν ειδική φροντίδα, γι' αυτό φιλοξενείτο στη «Σκέπη Πρόνοιας» στην Παιανία.

«Η μητέρα μου ήταν υπέργηρη με διάφορα θέματα υγείας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο θάνατός της δεν μου κόστισε, αφού έχασα έναν πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο» δήλωσε στην «Espresso» η ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Έπρεπε να είναι διασωληνωμένη, να την παρακολουθεί καθημερινά νοσηλευτικό προσωπικό. Όπως ξέρετε, εγώ έχω τα δικά μου προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να της προσφέρω αυτά που χρειαζόταν, γι' αυτό επέλεξα αυτό το σοβαρό ίδρυμα για να μένει».

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία του νεκροταφείου της Παιανίας, όπου και ετάφη. Η Μαίρη Χρονοπούλου επιθυμούσε να κάνει την κηδεία της μητέρας της διακριτικά, σε κλειστό κύκλο, έχοντας στο πλευρό της μόνο στενούς συγγενείς και φίλους της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την δεύτερη απώλεια που βιώνει η ηθοποιός μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πριν από λίγο καιρό αποχαιρέτησε την οικιακή της βοηθό Λαμάρα, που ήταν ο φύλακας-άγγελός της, καθώς η γεωργιανής καταγωγής βοηθός της, ύστερα από 15 χρόνια στο πλευρό της, επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της.