Επικαιρότητα:

Γυναίκα της χρονιάς η Lady Gaga

04 Οκτ. 2015 - 13:31 | Γυναίκα
Γυναίκα της χρονιάς η Lady Gaga

Το 2015 είναι μια καλή χρονιά για τη «μητέρα των τεράτων», Lady Gaga. Όχι μόνο ετοιμάζει το πέμπτο της άλμπουμ, όχι μόνο το σόου της με τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ «έσκισε», η Gaga πρωταγωνιστεί και στην 5η σεζόν του  American Horror  Story : Hotel, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου. Και στα προσωπικά της τα πάει περίφημα. Αρραβωνιάστηκε τον καρδιοκατακτητή του «Λυκόφωτος» Τέιλορ Κίνεϊ και η επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη.

Πρόσφατα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Till it Happens to You» τερμάτισε  πρώτο σε "χτυπήματα" σε πραγματικό χρόνο σε Billoboard+Twitter. Το συγκεκριμένο τραγούδι αφηγείται την τραγωδία της σεξουαλικής κακοποίησης, που υφίστανται κορίτσια σε αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Τα επαγγελματικά πηγαίνουν καλά, τα προσωπικά ομοίως,αν συνυπολογίσει κανείς τα 6 βραβεία Grammy που έχει λάβει και τα 28 εκατομμύρια άλμπουμ, που έχει πουλήσει διεθνώς,μπορεί να καταλάβει εύκολα γιατί το περιοδικό Billboard ανακήρυξε τη Lady Gaga, Γυναίκα της Χρονιάς για το 2015.