Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για τις δυσκολίες της τέταρτης εγκυμοσύνης της

05 Οκτ. 2015 - 19:38 | Show Biz
Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για τις δυσκολίες της τέταρτης εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η νέα μαμά Βίκυ Καγιά, για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Για μία συνέντευξη τρυφερή με κεντρικό θέμα την μητρότητα. Η Βίκυ μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και για την στιγμή που κράτησε στα χέρια της την μικρή της κορούλα, την μικρή της Μπιάνκα.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τη συνομιλία της με το μοντέλο και επιχειρηματία, θυμήθηκε και εκείνη τη πρόσφατη γέννηση της τέταρτης κορούλας της μιλώντας, πρώτη φορά ανοιχτά, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε .

«Είδα εμένα να βγαίνω από την κλινική –ακόμα βλέπω αυτές τις φωτογραφίες γιατί δε θα χαθούν ποτέ- με κοιλιά πιο μεγάλη από ό,τι μπήκα. Αφού ρωτούσα τον Σταματίου μήπως μου έβαλες κάτι άλλο μέσα; Ήμουν ευτυχισμένη όμως και ακόμα είμαι! Αυτή περίμενε αργότερα να γεννήσει, εγώ περίμενα νωρίτερα, το δικό μου δεν ήθελε να κατέβει, το δικό της πάλι βιαζόταν να βγει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Από την άλλη, όταν η Βίκυ Καγιά βγήκε από το μαιευτήριο είχε επίπεδη κοιλιά, γεγονός που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ζηλέψει και να της ζητήσει… εξηγήσεις. Τότε, η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop επεσήμανε: «Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί η κοιλιά μου ήταν πλάκα όταν βγήκα από το μαιευτήριο. Πονάει λίγο η καισαρική».