Δύσκολες μέρες για τον Σπαλιάρα - Το λουκέτο και τα σύννεφα στη σχέση του

06 Οκτ. 2015 - 10:20 | Show Biz
Δύσκολες μέρες για τον Σπαλιάρα - Το λουκέτο και τα σύννεφα στη σχέση του

Αντιμέτωπος με την οικονομική κρίση αλλά και προβλήματα αισθηματικής φύσεως φέρεται να είναι τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Σπαλιάρας. 

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, το μοντέλο-ηθοποιός, που τον τελευταίο χρόνο είχε ανοίξει συνεταιρικά με έναν πολύ καλό του φίλο κατάστημα με είδη γυμναστηρίου και συμπληρώματα διατροφής στη Γλυφάδα, αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο στην επιχείρησή τους, αφού οι καιροί είναι δύσκολοι. Και σαν να μην τον έφταναν οι επαγγελματικές δυσκολίες, ήρθαν να προστεθούν και τα προβλήματα στη σχέση του με τη Ζωή Τζάνη. 

Κατά τα λεγόμενα ανθρώπων του περιβάλλοντός του ζευγαριού που είχε περάσει και στο στάδιο της συγκατοίκησης στο διαμέρισμά του, εδώ και δυο εβδομάδες έχουν ψυχρανθεί. Ο φακός του govastileto.gr μάλιστα συνάντησε τη σύντροφό του, με ένα look στο μαλλί, σε γνωστό καφέ-μπαρ της Γλυφάδας, όπου έχει ξεκινήσει να εργάζεται από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ, στη θέση της υποδοχής! Ευχόμαστε η κρίση να είναι περαστική και το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί όπως τον πρώτο καιρό του έρωτά τους που γεννήθηκε πριν έξι μήνες.