Είναι "Η Διάσωση" η καλύτερη ταινία του μήνα;

06 Οκτ. 2015 - 10:54 | Show Biz
Είναι "Η Διάσωση" η καλύτερη ταινία του μήνα;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ταινία δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο timing από αυτό: Η πρεμιέρα της συνέπεσε περίπου με την απίστευτη ανακοίνωση της NASA, πως ανακαλύφθηκε τρεχούμενο νερό στον Άρη.

Η «Διάσωση», είναι μια ταινία σε σκηνοθεσία του Riddley Scott, που διαδραματίζεται περίπου εξ’ ολοκλήρου στον «Κόκκινο Πλανήτη» κι έτσι μπορείτε να φανταστείτε πως οι δημιουργοί θα αισθάνθηκαν πάρα πολύ τυχεροί για το πόσο επίκαιρο είναι το θέμα της.

Ο Matt Damon ενσαρκώνει τον αστροναύτη Mark Watney, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, πέφτει θύμα μιας σφοδρής καταιγίδας και καθώς θεωρείται νεκρός από το υπόλοιπο πλήρωμα, εγκαταλείπεται στον πλανήτη. Ο ίδιος καταφέρνει, με το ιδιοφυές μυαλό του να επιβιώσει μόνος του στο νέο του «σπίτι» και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με τη NASA.

Αρκετά διαφορετικό από το «Interstellar», one man show από τον Matt Damon και γερή δόση χιούμορ σε μια ταινία που σίγουρα θα θυμάστε για πολύ καιρό. Δε θα τη χαρακτηρίζαμε, βέβαια, ταινία του μήνα(ίσως να ήθελε κάτι ακόμη στην πλοκή), όμως θα σας πούμε ότι μας άρεσε πάρα, πάρα πολύ.

Συμπρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara