Πάγωσε ο κόσμος της showbiz: Κι άλλη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε καλόγρια;

Πάγωσε ο κόσμος της showbiz: Κι άλλη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε καλόγρια;

Μετά τη Λιονάκη κι άλλη ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού. Στην αρχή προβληματίστηκα. Τα μηνύματα έφταναν στο γραφείο μου σωρηδόν. Άλλοι μου έλεγαν ότι η κρίση οδήγησε τη Σοφία στην απόφασή αυτή. Άλλοι πάλι ότι έχει να δεί το χρώμα του χρήματος μήνες και πως γι΄αυτό εγκατέλειψε τη δουλειά της ως ηθοποιός.

Στην αρχή ψάρωσα. Είπα ότι η Φαραζή αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να πάρει άλλο δρόμο.

Μάλιστα στην ίδια λογική μπήκαν και χιλιάδες ακόμη φίλοι και ακόλουθοί της ηθοποιού.

Μέχρι τη στιγμή που η ίδια υποχρεώθηκε να διευκρινίσει πως η εικόνα είναι από την πρεμιέρα του σίριαλ «Θεός της Σφαγής».

Πηγή: Nassosblog

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.