Η Κατερίνα Καραβάτου ξέσπασε στον Γιώργο Λιάγκα!

24 Νοε 2015 - 13:25 | Media
Η Κατερίνα Καραβάτου ξέσπασε στον Γιώργο Λιάγκα!

Πριν από μερικό καιρό, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στην πορεία, δημοσιεύματα ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια να αντικαθιστά την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στην εκπομπή. Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κατερίνα κάθισε απέναντι από τον Γιώργο και σε μια έντονη κουβέντα με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Έμαθα από πολύ ψηλά ιστάμενο τηλεοπτικό παράγοντα, δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, ότι υπάρχουν σκέψεις να αντικατασταθούν η Καραβάτου και ο Κρατερός από την Ζέτα Μακρυπούλια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ανοίγοντας την κουβέντα. Η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε πώς ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα και ξεκαθάρισε ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει χωρίς να αντιδράσει.

«Εγώ το διάβασα σε ένα σάιτ και μάλιστα δεν έδωσα και σημασία. Ποιος νους μπορεί να έχει δουλέψει έτσι ώστε να δώσει μια τέτοια είδηση; Ο Κρατερός δεν το γνώριζε, του το είπα και επικοινωνήσαμε και με το γραφείο τύπου του σταθμού που το διέψευσε. Ωστόσο, εγώ έχω θυμώσει πάρα πολύ! Κάποιος κάνει αυτή την κίνηση, η οποία είναι πάρα πολύ σοβαρή. Δεν μπορεί κάποιος να σε διαβάλει έχοντας αυτή την πορεία, με αυτόν τον τρόπο και να είναι ατιμώρητος! Και ειδικά όταν εγώ είμαι σε αυτή την κατάσταση που είμαι! Αισθάνομαι ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό και σκέφτομαι γιατί; Ποιον έχω βλάψει; Τι έχει γίνει; Τι ξέρεις εσύ, ας πούμε, Γιώργο μου; Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά; Το έψαξα και έχω καταλήξει κάπου. Ήταν κάτι που δεν μπορώ να σου πω, όπως κι εσύ δεν μπορείς να μου πεις. Αυτό δεν θα το αφήσω να συμβεί από εδώ και πέρα γιατί κάνει κακό στη ζωή μου, στην οικογένειά μου και αυτό είναι ανεπίτρεπτο! Δεν νομίζω ότι αξίζω μια τέτοια συμπεριφορά! Δεν απαντάω, αλλά δεν δέχομαι!», ανέφερε η Κατερίνα.