Επικαιρότητα:

Σάκης Ρουβάς: Αποκαλύπτει ότι παραλίγο να παντρευτεί την Ζυγούλη! Γιατί τελικά δεν συνέβη;

29 Νοε 2015 - 16:32 | Show Biz
Σάκης Ρουβάς: Αποκαλύπτει ότι παραλίγο να παντρευτεί την Ζυγούλη! Γιατί τελικά δεν συνέβη;

Μια αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα έκανε ο απόλυτος Έλληνας σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως παραλίγο να παντρευτεί την Κάτια Ζυγούλη αιφνιδιαστικά πρόπερσι στα βαφτίσια της κόρης τους και εξηγεί τι έγινε και τελικά δεν παντρεύτηκαν. 

«Στα βαφτίσια της Αριάδνης, πρόπερσι το καλοκαίρι, ήμουν έτοιμος. Με τις βέρες στην τσέπη. Δύο μυστήρια μαζί. Και μετά σκέφτηκα "γιατί να της στερήσω τη χαρά της προετοιμασίας;". Έχω δικαίωμα να της στερήσω αυτή την εμπειρία; Της έδωσα το δαχτυλίδι και ταυτοχρόνως της έκανα πρόταση γάμου» εξομολογήθηκε ο Σάκης στη Real Life. 

Όσο για το πότε θα φάμε τελικά κουφέτα από τον ίδιο και την Κάτια; Όπως είπε το εξετάζει αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα, δηλώνοντας για άλλη μια φορά πως έχει κάνει αμέτρητες προτάσεις γάμου.

Στη συνέχεια ο Σάκης αποκάλυψε ποιο είναι το όνειρό του. Όπως είπε θα ήθελε να παίξει τον Οιδίποδα στο θέατρο. «Το αρχαίο θέατρο με συναρπάζει. Θα μπορούσα να παίζω τον Οιδίποδα σε όλη μου τη ζωή. Αφότου γεννήθηκα έως να πεθάνω. Όχι γιατί πιστεύω ότι θα παίξω τον καλύτερο Οιδίποδα του κόσμου, ούτε γιατί πιστεύω ότι θα τον παίξω καλύτερα από τον Μινωτή. Αλλά θα το κάνω σαν ένας άνθρωπος που κατανοεί ότι όσο κι αν παίζει αυτό το ρόλο, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν το βρήκε». Τέλος είπε πως έχει σκοπό να κάνει κι άλλες ταινίες και σίγουρα θα παίξει και θέατρο, ενώ φυσικά δεν ξεχνά και το τραγούδι αφού μέσα στον Δεκέμβριο κυκλοφορεί το καινούργιο του άλμπουμ.